Auta elektryczne- polecacie czy odradzacie?
Naprawa, eksploatacja, ładowanie. Korzystanie z aut elektrycznych i hybryd w polskich realiach.
Auta elektryczne- polecacie czy odradzacie?
Post autor: iwan88 »
Witam motofanów. Wysokie cen (nie tylko paliwa a ogólnie rzecz biorąc) sprawiły, że zastanawiam się nad nabyciem auta elektrycznego, czyli podobno najbardziej ekonomicznego. Może ktoś z doświadczenia jest w stanie powiedzieć co nieco o wadach i zaletach tego typu samochodów?
Re: Auta elektryczne- polecacie czy odradzacie?
Post autor: miłosz.b »
Jedną wadą , nie tyle samochodów co infrastruktury jest niewielka póki co ilość stacji ładowania. Same auta elektryczne posiadają zaś szereg zalet, zwłaszcza te większe, przestronne "elektryki", przeczytajcie zresztą sami: https://biznews.com.pl/transport-i-moto ... nansowaniu . Są ekonomiczne pomimo gabarytów, gwarantują komfortową, płynną jazdę, silnik cicho pracuje a przyspieszenie i osiągi mają na poziomie ekstra. Auto takie warto moim zdaniem nabyć albo wziąć w leasing, ponieważ da się sfinansować w stosunkowo niewysokich ratach otrzymując jednocześnie dotację z programu "mój elektryk".
Post autor: dagaa »
Ogólnie ja zastanawiam się nad takim rozwiązaniem jak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Z tego co słyszałam to są one bardzo starannie wykonane i co ważne ich cena nie jest jakaś wysoka
depresja typy
depresja typy
Post autor: kamikadze »
Dobry gaźnik to podstawa dla każdego silnika. Jeśli rozważasz zakup gaźnika Weber, ale nie jesteś pewien, czy to dobry wybór, ten artykuł https://www.bezpieczniejnadrogach.pl/ga ... -wiedziec/ na pewno rozwieje Twoje wątpliwości.
- riderka
Zdecydowanie polecam ale nie wszystkie. Na pewno najlepszym z tego typu samochodów jest Taycan jakiego miałam okazję oglądac w salonie Porsche Centrum Sopot. Mają tam nawet takie https://finder.porsche.com/pl/pl-PL/sea ... 1500003115 używane samochody i naprawdę warto się tam wybrać
Post autor: litua »
Kocham swoje życie i to, że stać mnie na to, by działać odpowiednio dla siebie. i sama na pewno będę się kierować rozwiązaniami, które wspomogą mnie, a mianowicie chcę sobie kupić samochód. Może Wam się to wydawać śmiesznym, ale to dla mnie naprawdę ważny wybór. Czy mazda gdynia sa mi to, czego potrzebuję?
malowanie na komputerze dla dzieci online
malowanie na komputerze dla dzieci online
Post autor: tośkaa »
Można też sprawdzić Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO Wydają się być solidnie wykonane i funkcjonalne, co sprawia, że mogą stanowić dobrą opcję dla potrzeb użytkowników.
Post autor: solidmotologic »
Ostatnio szukałem troche informacji wlasnie o samochodach elektrycznych, hybrydach itd. i znalazlem fajnego bloga https://cykdwojeczka.pl i szczerze wam polecam bo dowiedzialem sie stamtad naprawde sporo cennych kwestii, maja swietny artkyul chociazby o wadach i zaletach miekkiej hybrydy
e-faktura plus logowanie
e-faktura plus logowanie
- bombeczka88
Post autor: bombeczka88 »
Przede wszystkim bardzo ważne jest by dowiedzieć się jaka instalacja gazowa jest najlepsza Firma oferuje atrakcyjne warunki, a jej usługi są doceniane za wysoką jakość wykonania.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu