Aluhaus drzwi opinie

Budujesz, remontujesz albo urządzasz dom lub mieszkanie? Podziel się doświadczeniami i praktycznymi rozwiązaniami.
Awatar użytkownika
juzyna

Aluhaus drzwi opinie

Post autor: juzyna »

Cześć, szukam opinii o producencie drzwi zewnętrznych Aluhaus. Mam ich katalog i bardzo podobają mi się ich drzwi. Chciałabym zasięgnąć właśnie porady co sądzicie o tej marce, czy warto? Bo koleżanka mówiła, że dobrej jakości mają drzwi widziała ich gdzieś na targach budowlanych kiedyś.
Awatar użytkownika
aurelka

Re: Aluhaus drzwi opinie

Post autor: aurelka »

Hej, wysłałam Ci na priv zdjęcia moich drzwi właśnie z Aluhaus. Mam model Marcus z linii Futura w odcieniu antracyt. Nam spodobały się te drzwi u koleżanki jak byliśmy na parapetówce i wzieliśmy namiar na producenta bo bardzo chwaliła. Aluhaus ma salon partnerski w naszym mieście dosłownie 2 przecznice od nas, więc daleko nie mieliśmy. ;) Ja jestem zadowolona z drzwi na prawdę dobra termoizolacyjność, wygłuszenie hałasu z zewnątrz i przy tym ten nowoczesny wygląd. Dla mnie super. Nie byłam fanką pochwytów, ale do tego typu drzwi klamki nie pasują od zewnątrz więc musi być. Teraz jak widzę u nas ten długi pochwyt to bardzo mi się podoba.
Wećka

Post autor: Wećka »

nie znam tej firmy ale gdybyście szukali porządnych drewnianych drzwi i producenta, gdzie realizuje się indywidualne zamówienia to zdecydowanie polecam KRIS DRZWI. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, terminowa dostawa, sympatyczna obsługa.
Antóni62

Post autor: Antóni62 »

Ja bym zapytał obsługę salonu https://www.vox.pl/salon-jelenia-gora-stoisko-marex-52, najpierw mi doradzą, a później dopiero mogę zdecydować co dalej.
żaneta

Post autor: żaneta »

Juzyna zdecydowałaś się już? Ja Ci gorąco polecam. Jestem mega zadowolona z drzwi, mąż też chwali. Nie znam się na aspektach technicznych, ale jedyne co mogę powiedzieć to, że te drzwi są na prawdę ładne i ciepłe. Mamy model Paulus.
małża

Post autor: małża »

Też jestem ciekawa, na jaką firmę postawiła Juzyna. Ja Aluhaus też polecam i szkoda, że wcześniej nie widziałam tego wątku. Wysłalabym Ci zdjęcie moich drzwi. Robiłam niedawno na Święta zdjęcia, jak ładnie wyglądać Świąteczny wianek na nich, a poza walorami estetycznymi pod względem technicznym drzwi są bez zarzutu. Drugi raz wybrałabym tak samo. Antracytowe drzwi plus dodatki w kolorze srebrnym - jestem zachwycona :)
Awatar użytkownika
kapar13

Post autor: kapar13 »

Na pewno warto pomyśleć także o odpowiednio dobranych klamkach, które będą uzupełnieniem Twoich drzwi. Polecam Ci trwałe i niezwykle wygodne produkty od https://roothkin.pl/produkty/kolekcja-a ... ych,2,1802 gdzie znajdziesz takie rzeczy jak klamka do drzwi zewnętrznych wykonana z bardzo dobrych materiałów.
witkoś

Post autor: witkoś »

Ja niestety nie znam drzwi tego producenta, więc ciężko jest mi się wypowiedzieć. Generalnie to warto porównać sobie różne oferty i poczytac opinie - tak będzie wam znacznie łatwiej podjąć decyzję. Ja szukałem drzwi stalowych i kilka osób poleciło mi drzwi stalowe bydgoszcz więc się na nie zdecydowałem - to był dobry wybór.
rania

Post autor: rania »

Projektowanie wnętrz to nie tylko kwestia wyboru odpowiedniego koloru ścian czy mebli. Drzwi odgrywają ważną rolę w kształtowaniu estetyki i funkcjonalności pomieszczeń. Dlatego też, mając na uwadze to, że drzwi są nieodłącznym elementem każdego wnętrza, należy zadbać o ich jakość i wygląd. Tutaj z pomocą przychodzi producent drzwi drewnianych , który oferuje nie tylko doskonałe jakościowo produkty, ale także możliwość dostosowania ich do naszych indywidualnych potrzeb.
ODPOWIEDZ