Remont kuchni Kraków

Budujesz, remontujesz albo urządzasz dom lub mieszkanie? Podziel się doświadczeniami i praktycznymi rozwiązaniami.
Awatar użytkownika
magdap

Remont kuchni Kraków

Post autor: magdap »

Cześć, szukam profesjonalnej firmy, która wykona remont kuchni Kraków. Być może ktoś z Was korzystał z usług jakiejś sprawdzonej?
Awatar użytkownika
KasiaP

Re: Remont kuchni Kraków

Post autor: KasiaP »

Jeśli ma być to firma remontowa z Krakowa i okolicy to polecam skontaktować się z ekipą Malhaus. Oni zajmują się kompleksowym wykończeniem pod klucz - nie tylko kuchni. Specjalizują się między innymi w instalacjach, montażach, podłogach czy ścianach. Warto stawiać na profesjonalistów zwłaszcza jesli chodzi o urządzanie mieszkania.

twój cień
Awatar użytkownika
wiosenka

Post autor: wiosenka »

Na pewno na wyposażeniu kuchni muszą znaleźć się wysokiej klasy sprzęty, które posłużą nam długie lata. U mnie najważniejszym elementem jest płyta indukcyjna Electrolux flex . Jestem bardzo zadowolona z jej funkcji.

praca grafik łódzkie
Motorowa

Post autor: Motorowa »

wiosenka pisze: ↑30 cze 2020, 12:53 Na pewno na wyposażeniu kuchni muszą znaleźć się wysokiej klasy sprzęty, które posłużą nam długie lata. U mnie najważniejszym elementem jest płyta indukcyjna
Jeśli decydujecie się na takie właśnie rozwiązanie to musicie pamiętać, że bardzo istotne jest odpowiednie podłączenie płyty indukcyjnej Wrocław ma na przykład taką firmę https://elektryk24wroclaw.pl/zakres-usl ... j-wroclaw/, które wykonuje między innymi takie właśnie usługi elektryczne. po podłączeniu płyty dostaniecie od nich protokół z pieczątką uprawnionego elektryka w celach gwarancyjnych :)
Awatar użytkownika
gina

Post autor: gina »

Każdy sprzęt AGD może ulec awarii. Warto więc wiedzieć, z kim najlepiej kontaktować się w przypadku takiej awarii. Od siebie mogę polecić Serwis AGD Wrocław - naprawa sprzętu AGD - TECHNIK: https://serwisagd-technik.pl/ . Myślę, że będziecie zadowoleni z ich usług.
ODPOWIEDZ