Cześć!
jakiś czas temu zakupiłam niewielką działeczkę i właśnie zabieram sie do jej ogarnięcia. Marzy mi się na niej śliczny, mały domek z werandą Póki co, są tam chaszcze i stara altanka, murowana, której musze - chcę się pozbyć. Czy wiecie może, jak zorganizować wywóz odpadów budowlanych, by poszło raz-dwa? I czy taka firma, oprócz gruzu, tych wszystkich cegieł, zabierze też rzeczy, które aktualnie w altance się znajdują? I czy jak zetnę, powyrywam i ogarnę te chaszcze obok altanki, to czy to wszystko również taka firma zabierze? Nie ukrywam, że zależy mi, aby ktoś tak kompleksowo się tym zajął.
Wywóz odpadów
Budujesz, remontujesz albo urządzasz dom lub mieszkanie? Podziel się doświadczeniami i praktycznymi rozwiązaniami.
- Sylwestrzakowaa
- claudine.bogan
Re: Wywóz odpadów
Post autor: claudine.bogan »
Każdy z nas powinien się zastanowić czy żyje zgodnie ze środowiskiem.
Post autor: ąćę »
Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która świadczy usługi tego typu. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to polecam wam zapoznać się z ofertą http://www.ekomarmax.pl/ Oni wywożą odpady w całkiem niezłych cenach.
Post autor: oleńka »
Też szukałam niedawno firmy, która zajmie się wywozem odpadow w naszej firmie. Trafiłam na ofertę tej firmy skup oleju przepracowanego i chyba nawiążę z nią współpracę. Z tego co wiem cieszy się ona bardzo dobrą opinią wśród klientów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu