Zamek do drzwi
Budujesz, remontujesz albo urządzasz dom lub mieszkanie? Podziel się doświadczeniami i praktycznymi rozwiązaniami.
Zamek do drzwi
Post autor: Michaś455 »
Hej, jaki zamek do drzwi najlepiej wybrać do garażu, a jaki do domu? Kończę budowę i zastanawiam się co wybrać. haha nie chce żeby mnie od razu okradli. Proszę powiedzcie jakie rozwiązania wybieracie? Może są jakieś dedykowane, kurde ja niestety totalnie się na tym nie znam. Z góry dzięki bardzo i pozdrawiam.
Re: Zamek do drzwi
Post autor: wiśnie »
Jeżeli byłby wam potrzebny zamek drzwi balkonowych to widziałam, że na stronie sklepu simteq jest on dostępny w wielu wariantach. Dostaniecie tam sporo różnorodnych produktów, które z pewnością przydadzą wam się podczas remontu. Dajcie znać, co sądzicie o ich ofercie.
Post autor: małek »
Jeśli interesuje was zakup okien lub drzwi, w bardzo dobrych cenach, to koniecznie sprawdźcie ten adres: https://okna-bramy.com/oferta-dla-domu/ ... ewnetrzne/ gdzie znajdziecie drzwi zewnętrzne poznań w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem warto tam zajrzeć, ponieważ posiadają świetne ceny oraz ogromny wachlarz ofertowy.
Post autor: goniaa »
W sumie to wiem , gdzie możecie szukać dla siebie odpowiednie wkładki, czy dobre klamki do drzwi wewnętrznych . A dokładnie pisząc ma tutaj na myśli firmę tanie-klamki.pl. Tam macie szeroki wybór w poszczególnych ofertach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu