Czym byście chcieli jeździć?

Kredyty, leasingi, ubezpieczenia.
Awatar użytkownika
Chris_B

Czym byście chcieli jeździć?

Post autor: Chris_B »

Teraz jeżdżę hondą civic 6, ale chciałbym model wyższy, no a tak najbardziej to subaru imprezę WRX. A jakie są Wasze typy?
Awatar użytkownika
Witka

Re: Czym byście chcieli jeździć?

Post autor: Witka »

Zawsze wynajmuje specjalne autko biznesowe jak chcę zrobić wrażenie na jakieś pannie albo kontrahencie. Kiedyś jechałam na lotnisku i skorzystałam z firmy https://mojkierowca.pl/ i byłam bardzo zadowolona. Także polecam :)
Awatar użytkownika
Pliszka

Post autor: Pliszka »

Ja mam słabość do nowej KUGI. Zwłaszcza, jak widzę ją w czerni lub bieli. Byłam na jeździe próbnej w salonie Ford Germaz i zakochałam się w niej jeszcze bardziej. Czekam teraz na odpowiedź dealera w sprawie udogodnień dla osób niepełnosprawnych w zamówionym aucie i chyba będzie moja, jak się wszystko uda <3!
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

Fordy to świetne auta, mieliśmy kiedyś Forda i pamiętam, że był naprawdę bezproblemowym samochodem.
Poza tym Ford ma świetny autoryzowany serwis z akcjami, jak ta: http://bit.ly/30fSDZF , kiedy możesz zrobić serwis, wymienić klocki hamulcowe i zapłacić zaledwie 329 zł. A jakość usług oferują naprawdę wysoki! Ci, którzy jeżdżą Fordem potwierdzą!
Awatar użytkownika
kamil

Post autor: kamil »

Myślę że spełnieniem moich motoryzacyjnych marzeń jest porsche panamera, byłem juz nawet w salonie Porsche Centrum Sopot i umówiłem sie na jazdę probną
klon

Post autor: klon »

Pliszka pisze: ↑22 maja 2019, 8:17 Ja mam słabość do nowej KUGI. Zwłaszcza, jak widzę ją w czerni lub bieli. Byłam na jeździe próbnej w salonie Ford Germaz i zakochałam się w niej jeszcze bardziej. Czekam teraz na odpowiedź dealera w sprawie udogodnień dla osób niepełnosprawnych w zamówionym aucie i chyba będzie moja, jak się wszystko uda <3!
Mi sie marzy teraz samochód elektryczny bo paliwo stale drożeje i naprawdę staje się to już uciążliwe. Wybieram się dziś na MotoWeekend w M1 w Krakowie bo mają tam okoliczne salony zaprezentować swoją ofertę na takie samochody, myślę że warto to zobaczyć

biała morwa odchudzanie opinie
ODPOWIEDZ