Gdzie wyjechać w Bieszczady?

Co robisz w wolnym czasie? Podziel się swoim hobby.
Awatar użytkownika
MichałM40

Gdzie wyjechać w Bieszczady?

Post autor: MichałM40 »

Jeśli zastanawiacie się nad tym, gdzie warto wybrać się zimą, to na pewno powinniście zajrzeć do http://hotel-carpatia.pl/pakiety/ to niesamowite miejsce w Bieszczadach, gdzie będziecie w stanie nie tylko wypocząć, ale również świetnie się bawić. Sprawdźcie ten temat koniecznie.
Awatar użytkownika
binna

Re: Gdzie wyjechać w Bieszczady?

Post autor: binna »

mieszkam blisko Bieszczad i tam najczęściej robię weekendowe wypady. Ale na dłuższe wyjazdy preferuję egzotykę ;) organizację pozostawiam profesjonalistom z Sunsary, którzy planują cały wyjazd, bookują loty i hotele a ja tylko się pakuję ;) uwielbiam taki komfort!
Awatar użytkownika
KasiaP

Post autor: KasiaP »

Na taki wyjazd warto się odpowiednio przygotować,szczególnie ,że w Bieszczadach zima nigdy nie śpi :D Warto wybrać się na np narty , ja osobiście lubię aktywnie spędzać czas :) Jesli zamierzacie wybrać się na taki stok to warto wyposażyć się również w odpowiednie uchwyty na narty Jest to znacznie lepsze rozwiązanie aniżeli wypożyczanie nart na miejscu.
Awatar użytkownika
justysiaa

Post autor: justysiaa »

Ja planuję na nowy sezon ruszyć w Góry ale na narty, marzę o alpach we Włoszech ewentualnie Szwajcaria. Kocham jeździć na nartach, teraz też planuję zakupy na stronie https://sportowybutik.pl/ Jest tutaj bardzo dużo ofert na akcesoria narciarskie a nawet kurtki oraz buty, mam upatrzoną jedną kurtkę i chce ją kupić na przyszły sezon.
Awatar użytkownika
sansa

Post autor: sansa »

Ja jadę na obóz surviwalowy w Bieszczady ;D Nie należy on do najłatwiejszych, ale mam nadzieję, że dam sobie radę. Kupiłam specjalną odzież i buty, trochę jakby buty wojskowe, takie solidne i ciężkie. Liczę na dobrą zabawę ;)
Awatar użytkownika
devilslayer

Post autor: devilslayer »

Bieszczadami to się naprawdę możemy chwalić za granicą. W zeszłym roku dotarłem tam dopiero pierwszy raz i mnie zachwyciły. Weszliśmy z ekipą na Tarnicę i chodziliśmy po okolicznych szlakach. Jest tam co robić. Pojechaliśmy też nad Solinę, ale to już jednak klimat nie dla mnie. Zdecydowanie bardziej wolę spacery i otoczenie zieleni :)
Śliwa

Post autor: Śliwa »

Uwielbiam Bieszczady, ale jeśli chcecie pojeździć na nartach to polecam ośrodek narciarski w Istebnej, w Beskidzie Śląskim, nie ma ta tłumów, a ośrodek jest naprawdę super. Do tego dzieci mogą się uczyć od świetnych instruktorów ze szkółki Zgorky, teraz tylko tam jeździmy bo dzieciaki bardzo zadowolone są z lekcji jazdy.
ODPOWIEDZ