Gdzie wyjechać w Bieszczady?
Co robisz w wolnym czasie? Podziel się swoim hobby.
- MichałM40
Gdzie wyjechać w Bieszczady?
Jeśli zastanawiacie się nad tym, gdzie warto wybrać się zimą, to na pewno powinniście zajrzeć do http://hotel-carpatia.pl/pakiety/ to niesamowite miejsce w Bieszczadach, gdzie będziecie w stanie nie tylko wypocząć, ale również świetnie się bawić. Sprawdźcie ten temat koniecznie.
- binna
Re: Gdzie wyjechać w Bieszczady?
mieszkam blisko Bieszczad i tam najczęściej robię weekendowe wypady. Ale na dłuższe wyjazdy preferuję egzotykę organizację pozostawiam profesjonalistom z Sunsary, którzy planują cały wyjazd, bookują loty i hotele a ja tylko się pakuję uwielbiam taki komfort!
- KasiaP
Na taki wyjazd warto się odpowiednio przygotować,szczególnie ,że w Bieszczadach zima nigdy nie śpi Warto wybrać się na np narty , ja osobiście lubię aktywnie spędzać czas Jesli zamierzacie wybrać się na taki stok to warto wyposażyć się również w odpowiednie uchwyty na narty Jest to znacznie lepsze rozwiązanie aniżeli wypożyczanie nart na miejscu.
- justysiaa
Ja planuję na nowy sezon ruszyć w Góry ale na narty, marzę o alpach we Włoszech ewentualnie Szwajcaria. Kocham jeździć na nartach, teraz też planuję zakupy na stronie https://sportowybutik.pl/ Jest tutaj bardzo dużo ofert na akcesoria narciarskie a nawet kurtki oraz buty, mam upatrzoną jedną kurtkę i chce ją kupić na przyszły sezon.
- sansa
Ja jadę na obóz surviwalowy w Bieszczady ;D Nie należy on do najłatwiejszych, ale mam nadzieję, że dam sobie radę. Kupiłam specjalną odzież i buty, trochę jakby buty wojskowe, takie solidne i ciężkie. Liczę na dobrą zabawę
- devilslayer
Post autor: devilslayer »
Bieszczadami to się naprawdę możemy chwalić za granicą. W zeszłym roku dotarłem tam dopiero pierwszy raz i mnie zachwyciły. Weszliśmy z ekipą na Tarnicę i chodziliśmy po okolicznych szlakach. Jest tam co robić. Pojechaliśmy też nad Solinę, ale to już jednak klimat nie dla mnie. Zdecydowanie bardziej wolę spacery i otoczenie zieleni
Post autor: Śliwa »
Uwielbiam Bieszczady, ale jeśli chcecie pojeździć na nartach to polecam ośrodek narciarski w Istebnej, w Beskidzie Śląskim, nie ma ta tłumów, a ośrodek jest naprawdę super. Do tego dzieci mogą się uczyć od świetnych instruktorów ze szkółki Zgorky, teraz tylko tam jeździmy bo dzieciaki bardzo zadowolone są z lekcji jazdy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu