Hobby - różne czy jedno na stałe?

Co robisz w wolnym czasie? Podziel się swoim hobby.
Troty

Hobby - różne czy jedno na stałe?

Post autor: Troty »

Czytałam ostatnio artykuł o tym, że ludzie tak naprawdę nie mają żadnych pasji. Raczej leżenie pod kocem i oglądanie namiętnie Netflixa nie jest zaliczane do "pasji", bo wiadomo, raz na jakiś czas każdy lubi właśnie tak się zrelaksować, ale na co dzień? No jak długo można. Ja jestem dość stała, jeśli chodzi o zainteresowania, od kiedy pamiętam, kocham jazdę konno, akurat kupuję teraz czaprak dla konia, którym opiekuję się w stajni. To jest zdecydowanie moje hobby.
mercurial_31

Re: Hobby - różne czy jedno na stałe?

Post autor: mercurial_31 »

Rozumiem Twoje rozważania na temat pasji. Dla mnie hobby to coś stałego i głęboko zakorzenionego w życiu. Moje zainteresowania są dla mnie czymś więcej niż tylko chwilową rozrywką. Podobnie jak Ty, mam swoje ulubione zajęcia. Od lat jestem zapalonym biegaczem i uwielbiam spędzać czas na świeżym powietrzu, odkrywając nowe trasy. Często również czytam recenzje na różnych portalach, aby znaleźć inspirację. Ostatnio trafiłem na Mr Bet recenzja od Dobramine, gdzie znalazłem wiele ciekawych informacji na temat różnych form rozrywki online. Podobnie jak Ty, znajduję radość w moim hobby, które daje mi satysfakcję i wypełnia czas wolny w sposób konstruktywny. Warto mieć coś, co nas pasjonuje i pozwala na chwilę wytchnienia.
Awatar użytkownika
bombeczka88

Post autor: bombeczka88 »

Co do hobby to ja bardzo lubię grać na konsoli. W razie czego mam namiar na dobry serwis jak https://www.serwiskonsol.com/ . Tutaj naprawy przeprowadzane są na wysokim poziomie i w atrakcyjnej cenie
zuzula12

Post autor: zuzula12 »

Ja w wolnym czasie rozwiązuje krzyżówki. Czy ktoś też jest tak zwariowany i lubi odgadywać hasła do krzyżówki jak ja? Pytam bo teraz raczej rzadko się słyszy by ktoś siadał wieczorami i ćwiczył swój umysł poprzez grę w rozwiązywanie haseł w krzyżówkach.
ODPOWIEDZ