Opinie o Drukarkach Epson

Co robisz w wolnym czasie? Podziel się swoim hobby.
Awatar użytkownika
fiona45

Opinie o Drukarkach Epson

Post autor: fiona45 »

Jakie macie opinie na temat drukarek Epson? Ostatnio zastanawiam się nad zakupem właśnie Epson drukarki i nie wiem co wybrać. Może coś poradzicie?
Awatar użytkownika
lila87

Re: Opinie o Drukarkach Epson

Post autor: lila87 »

Ja mam dobre zdanie o drukarkach epson. Sama używam modelu L365 i od dłuższego czasu i jestem z niego bardzo zadowolona. Posiada system na peniania tusze, a więc nie mam problemu z tonerami i ich utylizacją. Sprawdzą się w domu i też w biurze.

kontrolka różańcowa
Awatar użytkownika
polka23

Post autor: polka23 »

To prawda drukarki Epson są bardzo wydajne i w dobrych cenach. Ostatnio widziałam ciekawe propozycje na https://www.epson.pl . Mają system ITS, gdzie nie muszę się przejmować z tonerami co zrobić, a tusz jest tani. Czasem warto kupić coś takiego praktycznego.
Awatar użytkownika
kadiff

Post autor: kadiff »

Bardzo dobrze, że jesteśmy przy takim temacie ponieważ potrzebna mi informacja gdzie przez internet mogę tonery brother zamówić w miarę szybko i dobrej jakości? Kupiliśmy epsony do firmy więc właśnie do takich drukarek są mi niezbędne tonery. Ktoś coś wie?
Awatar użytkownika
janeczka88

Post autor: janeczka88 »

Ja też mam drukarkę Epson i się sprawdza w druku u mnie już od 3 lat. Szybko drukuje, sprawnie i na pewno przyda się każdemu taka do domu czy biura. Cena dobra i jakość wraz z długą gwarancją.
Awatar użytkownika
Kundzia

Post autor: Kundzia »

Jak kupowałam swoją drukarkę, to też chciałam uzyskać kilka opinii na jej temat. Trochę recenzji mogłam uzyskać od znajomych i w rodzinie. Natomiat gdybym teraz miała taki dylemat, to poczytałabym sobie jakieś dobre artykuły o drukarkach , bo z nich najwięcej można się dowiedzieć. Jest w nich wiele odpowiedzi na różne pytania, związane z tymi urządzeniami.
Awatar użytkownika
traktorek

Post autor: traktorek »

Sama poszukuję jakieś dobrej drukarki ale także takiej do której dostępność tonerów nie będzie graniczyła z cudem. Z tego co się orientuję to firma Epson jest bardzo dobrą firmą więc i ja może się skuszę na taką drukarkę. Jednak zanim to zrobię wolę poszukać tonerów do tej drukarki i tak znalazłam sklep z tonerami ten https://sklep.viptoner.pl/ w którym to mają bardzo duży wybór tonerów
Awatar użytkownika
drtusz

Post autor: drtusz »

Są to całkiem dobre drukarki, wszystko zależy od tego jakie masz wymagania. Większość toleruje zamienniki, więc są wydajne i tanie w utrzymaniu. :)
Motorowa

Post autor: Motorowa »

My planujemy właśnie zakup nowych drukarek do naszego biura i dlatego też czytamy sobie opinie na temat różnych drukarek w internecie. Najbardziej interesują nas jakieś tanie drukarki laserowe, które jednocześnie byłby proste w obsłudze i by się nie psuły. Jakie sprzęty moglibyście nam polecić? Gdzie można je najtaniej kupić?
ODPOWIEDZ