Polski horror
Co robisz w wolnym czasie? Podziel się swoim hobby.
- dankatargerjan
Polski horror
Post autor: dankatargerjan »
Co uważacie w kwestii nowego filmu, rodzimej produkcji pod tytułem: "W lesie dziś nie zaśnie nikt"? Ktoś wie, czy to będzie horror czy raczej komedia? Fanpage jest prowadzony przez jakiegoś śmieszka
, więc nie wiem czego się spodziewać. Trailer mi się podobał.

- magical
Re: Polski horror
Według mnie, to dobrze, że twórcy próbują rożnych gatunków i powstają filmy o różnej tematyce. Dobrze, że polskie kino się rozwija. Ludzie zamiast hejtować po - uwaga - zobaczeniu JEDYNIE teasera filmu "W lesie dziś nie zaśnie nikt", mogliby zauważyć, że tam gdzie teraz powstają najlepsze produkcje ,kiedyś tez powstawały takie debiutujące (jak na nasz rynek ) filmy jak i ten.
- albert553
Premiera już niedługo i chętnie się wybiorę na film, prezentuje się ciekawie. Produkcje takim stylu rzadko się widuje na Polskim rynku, a przynajmniej ja mało słyszałam o polskich horrorach. Zwiastun filmu budzi ciekawość i daje pole do snucia jakiś domysłów co do fabuł filmu ;P.
- albert553
Masteryo pisze: ↑08 mar 2020, 17:00 Jakie masz przemyślenia co do filmu? Czytałam w necie, że ludzie tam jakieś odniesienia do polityki znaleźli w zwiastunie.
Chodzi zapewne o tych bliźniaków. Ciekawa teoria, też o tym gdzieś czytalam. Mnie jednak ciekawi najbardziej rola Mecwaldowskiego i to czy będzie on jakoś powiązany z antagonistą.
- izzygnr
Pewnie któryś z nich jest tym potworem. Na pewno wyjaśnią ten wątek, ja w każdym razie czekam na premierę.
koenzym nadh
koenzym nadh
- kapka
Ja szczerze to horrorów praktycznie nie oglądam. Wolę jakieś bardziej weselsze kino przy którym można się pośmiać ale też i dobrze pobawić. Na pewno zalicza się do nich film Zenek, który obejrzałam na vod tvp. Proste dialogi, ale i muzyku disco też nie zabrakło.
- justysiaa
Mnie horrory jakoś nie kręcą tymbardziej polskie uwielbiam za to igrzyska śmierci, na stronie księgarni niedawno znalazłam nową część https://www.taniaksiazka.pl/ballada-pta ... 75539.html Nawet nie wiedziałam że wyszła kolejna!
- marcinekPL
- Kontakt:
Post autor: marcinekPL »
Nie wiem jaki, ale wiem gdzie. Najlepsze filmy online tylko tutaj https://domowe-kino.pl/
- Bodzio12
Bardzo fajne filmy i polski i zagraniczne możecie znaleźć na stronie zalukaj za darmo tutaj możecie oglądać firmy całkiem za darmo. Jedynie jeśli chcecie mieć więcej opcji do wyboru to tworzycie konto premium. Polecam
- naleśnik
Horrory to n ie moja bajka, bo zdecydowanie wolę filmy dokumentalne. Na najbliższy tydzień zarezerwowałam sobie sporo czasu, bo podczas festiwalu Millennium Docs Against Gravity. Wiele ciekawych pozycji, a bilety na seanse w kinie CSK w Lublinie wciąż są https://www.spotkaniakultur.com/pl/kinocsk , choć już tylko na część filmów. "Malarka i złodziej" czy "Kapitał XXI wieku" to seanse na które idę, ale może jeszcze na coś dokupię bilet.
- motomyszy
Dostęp do wielu ciekawych filmów zapewni nam telewizja kablowa , w Białymstoku i okolicach najwięcej kanałów filmowych dostarcza Koba. To świetna rozrywka również dla wielbicieli horrorów, na wielu kanałów filmy nie są przerywane reklamami, zarówno nowości jak i klasyczne horrory najlepiej ogląda się po zmroku.
Post autor: motokąz »
Ja osobiście wole amerykańskie horrory. Wydają mi się być o wiele bardziej dopracowane niż te polskie. Chociaż wiadomo, że nasza szkoła się cały czas uczy. Najlepsze horrory znalazłem na https://newfeed.pl/ 

- pochodna_stycznych
Post autor: pochodna_stycznych »
ja regularnie oglądam na moich kanałach które załatwiłam sobie dzieki pan wybierak 

Post autor: happywomąn »
Ja uwielbiam film Vegii https://ultra-cda.pl/filmy/petla/ jest równie dobry tak jak psy 
- idealny na wiecziór
- długi
- są romantyczne wątki
- dużo sek*u

- idealny na wiecziór
- długi
- są romantyczne wątki
- dużo sek*u
Post autor: gińka »
Horror to też mój ulubiony gatunek filmowy
Czytałam, ze ktoś wcześniej pisał o dobrym dostawcy kablówki w Białymstoku. Ja ze swojej strony szczerze polecam firmę Elpos. Mam u nich i kablówkę i internet. Duża ilość pakietów do wyboru, umiarkowane ceny, sympatyczna obsługa klienta.

- Zennbruks
Nie ma ich zbyt dużo więc każdy trzeba szanować;) Generalnie jezeli chodzi o polskie filmy to uważam, że nie jest najlepiej, te stare są jednak najlepsze, oczywiście stare komedie jak Czas serferów, Seksmisja, oczywiście Kiler i wiele innych;) Ja teraz planuje kupić sobie mniejszy telewizor do pokoju. Mam na oku takie https://www.taniomania.pl/t/telewizory-led-15-cali Nie jest to duży wydatek.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu