Eleganckie buty męskie
Twoje pytanie nie pasuje do pozostałych kategorii? Dodaj je tutaj.
- robinson
Eleganckie buty męskie
Jakiej marki eleganckie buty męskie wpadły Wam ostatnio w oko? Za mną chodzą buty marki Plaro. Nie jest to jakaś szczególnie znana marka w Polsce, jednakże bardzo ceniona przez tych, którzy już ją poznali.
- kadiff
Re: Eleganckie buty męskie
Nie jestem do konca pewien jakiej marki buty wpadły mi w oko bo mam kilka ulubionych marek, ale jeżeli nie jesteś zdecydowany do końca to zerknij sobie w sklepie Modini.pl na ofertę eleganckich butów męskich. Mają tego sporo więc wydaje mi się, że znajdziesz coś dla siebie.
- radosny12
Najlepiej sobie różne marki poprzeglądać. Nie ma co się ograniczać do jednej. Na https://mybaze.com/pl/buty-wizytowe-meskie są przeróżne męskie buty wizytowe z wielu sklepów pokazane. Można sobie już na zdjęciach porównać jak wyglądają, jak ceny się różnią. Ja tak zawsze robię, jak pójdę do sklepu to wezmę pierwsze lepsze a potem żałuję bo albo przepłacę albo się okaże że gdzieś były ciekawsze.
- pasiak
Mój mąż ostatnio sam wybrał się na zakupy gdyż chciał kupić sobie jakieś eleganckie buty. Po powrocie pokazał mi i okazało się,że kupił Buty trekkingowe Salomon bo stwierdził,że takich jeszcze nie miał a poza tym bardziej mu się spodobały niż jakieś tam inne. No cóż w końcu to on będzie w nich chodził a nie ja
- AbiUbu
Bardzo ładne i stylowe są też Walter buty koszarowe. Jest to produkt polski i skórzany. Obuwie to jest bardzo wygodne, stopa się w nim nie poci. Na uwagę zasługuje też wytrzymałość tego produktu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu