Firma sprzątająca

Twoje pytanie nie pasuje do pozostałych kategorii? Dodaj je tutaj.
Awatar użytkownika
Faktoria

Firma sprzątająca

Post autor: Faktoria »

Witam. Przez pandemię straciłam pracę i przez długi czas niczego nie udało mi się znaleźć. Postanowiłam zatem wziąć sprawy w swoje ręce i założyć firmę. Nie znam się na zbyt wielu rzeczach, dlatego postanowiłam, że moja firma będzie zajmowała się sprzątaniem. Tutaj zawsze jest zapotrzebowanie. W związku z tym poszukuję dobre, wytrzymałego sprzętu. Chodzi mi o maszyny sprzątające, maszyny czyszczące, odkurzacze, polerki, szorowarki i tym podobne. Macie może jakieś swoje typy? Coś znacie polecacie? A może orientujecie się, czy mogę zakupić używany sprzęt? Czy taki się sprawdzi? Mam jakieś oszczędności, inaczej bym się nie podejmowała tego zadania, ale może na początek nie muszę kupować wszystkiego nowego? Chętnie przyjmę wszelkie rady i porady.
cęrtis

Re: Firma sprzątająca

Post autor: cęrtis »

Własna firma sprzątająca to pomysł na biznes, który na pewno się zwróci. Jeżeli rozglądasz się za porządnym sprzętem sprzątającym to polecam ci zajrzeć na stronę http://karcher-intervip.com.pl/ Sam korzystam z urządzeń od nich zakupionych i jestem z nich zadowolony.
bawółka

Post autor: bawółka »

jesli firma sprzatajaca to tylko taka zaufana i z polecenia. kilka razy korzystalam i uwazam, ze to fajne rozwiazanie, zazwyczaj dla kogos, kto nie ma czasu samodzielnie ogarniac
Awatar użytkownika
solariska

Post autor: solariska »

firma sprzatajaca fajna sprawa, ale my nie moemy sobie na to pozwolic, wiec dbamy o porzadek w biurze sami :) na karchercenter-ocean.pl zamowilismy kilka profesjonalnych sprzetow do sprzatania i idzie nam to bardzo sprawnie
ODPOWIEDZ