Fotel gamingowy Diablo – czy warto?

Twoje pytanie nie pasuje do pozostałych kategorii? Dodaj je tutaj.
Marcysia

Fotel gamingowy Diablo – czy warto?

Post autor: Marcysia »

Heja. Moje dziecko znalazło sobie fotel gamingowy Diablo. Muszę jednak przyznać, że nie jest to dla mnie mały wydatek, ponieważ kilkaset złotych za fotel do komputera to przynajmniej 3-4 miesiące odkładania pieniędzy, za które mogłabym przykładowo zabrać synka na jakąś fajną wycieczkę. :) Słyszałam jednak, że te fotele są ergonomiczne, a że dzieciaki coraz więcej czasu spędzają przy komputerach, to warto zadbać o ich zdrowie i bezpieczeństwo… Co na pewno przełoży się w przyszłości. Proszę, niech mi ktoś doradzi. :)
Spec.1

Re: Fotel gamingowy Diablo – czy warto?

Post autor: Spec.1 »

Ok. Pojawia się jeszcze kilka pytań odnośnie. Wieku, wagi, wzrostu, czy nawet indywidualnych preferencji dziecka. Niemal każdy renomowany producent posiada na swoim wyposażeniu tego typu asortyment. Warto jednak pamiętać, że fotel gamingowy to mebel, który ma być przede wszystkim ergonomiczny. Oznacza to, że musi być on przystosowany do indywidualnych możliwości danego użytkownika – a w tym przypadku dziecka. Szybki spoiler. Marka Diablo ma w swojej ofercie wiele interesujących propozycji tego typu.
ODPOWIEDZ