jah love tattoo - opinie o studiu
Twoje pytanie nie pasuje do pozostałych kategorii? Dodaj je tutaj.
jah love tattoo - opinie o studiu
Post autor: aśkapom »
hej hej dziś i ja przychodzę do Was z konkretnym pytaniem. Czy ktoś z Was kojarzy warszawskie studio tatuażu JAH LOVE TATTOO? Warto się do nich zapisać ?
Re: jah love tattoo - opinie o studiu
Post autor: Gduśka »
warto warto, moim skromnym zdaniem są najlepsi w Warszawie. w ekipie pracuje kilka osób, każda z nich specjalizuje się w czymś innym. a masz już jakiś konkretny motyw czy jeszcze szukasz inspiracji ?
Post autor: aśkapom »
wiesz co motyw już jakiś tam w głowie mam ale na pewno wiem, ze ma to być tatuaż kolorowy kto tu takie robi ?
Post autor: Gduśka »
Na pewno Kinga i Aneta zresztą zadzwoń do nich, powiedz co chcesz zrobić i wtedy oni już będę wiedzieć do kogo Cię zapisać tak czy siak wiem jedno, nie pożałujesz tego wyboruaśkapom pisze: ↑04 lis 2020, 9:05 wiesz co motyw już jakiś tam w głowie mam ale na pewno wiem, ze ma to być tatuaż kolorowy kto tu takie robi ?
-
Z tego, co się orientuję, to takie tatuaże kolorowe na różnych częściach ciała wykonuje również Studio Tatuażu https://tattoopoland.com działające w Warszawie oraz w Gdańsku Oglądałam sobie ostatnio ich portfolio i naprawdę robi wrażenie Polecamaśkapom pisze: ↑04 lis 2020, 9:05 wiesz co motyw już jakiś tam w głowie mam ale na pewno wiem, ze ma to być tatuaż kolorowy kto tu takie robi ?
Post autor: dżej89 »
Fajnie, fajnie... Ja właśnie też planuję odwiedzić studio tatuażu , ale Sky Tattoo i tam chcę wykonać sobie dziarkę o jakiej marzę już od długiego czasu. Już nie mogę się doczekać, bo powoli zbliża się termin realizacji . W końcu pojawi się mój smok na plecach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu