jah love tattoo - opinie o studiu

Twoje pytanie nie pasuje do pozostałych kategorii? Dodaj je tutaj.
aśkapom

jah love tattoo - opinie o studiu

Post autor: aśkapom »

hej hej :) dziś i ja przychodzę do Was z konkretnym pytaniem. Czy ktoś z Was kojarzy warszawskie studio tatuażu JAH LOVE TATTOO? Warto się do nich zapisać ?
Gduśka

Re: jah love tattoo - opinie o studiu

Post autor: Gduśka »

warto warto, moim skromnym zdaniem są najlepsi w Warszawie. w ekipie pracuje kilka osób, każda z nich specjalizuje się w czymś innym. a masz już jakiś konkretny motyw czy jeszcze szukasz inspiracji :)?
aśkapom

Post autor: aśkapom »

wiesz co motyw już jakiś tam w głowie mam ale na pewno wiem, ze ma to być tatuaż kolorowy :) kto tu takie robi ?
Gduśka

Post autor: Gduśka »

aśkapom pisze: ↑04 lis 2020, 9:05 wiesz co motyw już jakiś tam w głowie mam ale na pewno wiem, ze ma to być tatuaż kolorowy :) kto tu takie robi ?
Na pewno Kinga i Aneta :) zresztą zadzwoń do nich, powiedz co chcesz zrobić i wtedy oni już będę wiedzieć do kogo Cię zapisać :) tak czy siak wiem jedno, nie pożałujesz tego wyboru :)
Motorowa

Post autor: Motorowa »

aśkapom pisze: ↑04 lis 2020, 9:05 wiesz co motyw już jakiś tam w głowie mam ale na pewno wiem, ze ma to być tatuaż kolorowy :) kto tu takie robi ?
Z tego, co się orientuję, to takie tatuaże kolorowe na różnych częściach ciała wykonuje również Studio Tatuażu https://tattoopoland.com działające w Warszawie oraz w Gdańsku ;) Oglądałam sobie ostatnio ich portfolio i naprawdę robi wrażenie ;) Polecam ;)
dżej89

Post autor: dżej89 »

Fajnie, fajnie... Ja właśnie też planuję odwiedzić studio tatuażu , ale Sky Tattoo i tam chcę wykonać sobie dziarkę o jakiej marzę już od długiego czasu. Już nie mogę się doczekać, bo powoli zbliża się termin realizacji :). W końcu pojawi się mój smok na plecach.
ODPOWIEDZ