ścianki szklane biurowe

Twoje pytanie nie pasuje do pozostałych kategorii? Dodaj je tutaj.
Antoniuś7255

ścianki szklane biurowe

Post autor: Antoniuś7255 »

Witam, skąd najlepiej kupić ścianki szklane biurowe? Może ktoś z Was kupował tego typu produkty i może mi polecić jakiś naprawdę dobry sklep?
Kaśka90

Re: ścianki szklane biurowe

Post autor: Kaśka90 »

Mi również bardzo się podobają takie ścianki, ponieważ dzięki nim powierzchnie biurowe wyglądają bardzo estetycznie i do tego są wizualnie bardziej przestronne. Wcześniej bałam się, że jak to w biurach, ktoś stuknie czy zawadzi o taką ściankę i będzie nieestetyczna rysa. Ale okazało się, że w razie czego nie trzeba wymieniać całej ścianki, a można pokusić się o polerowanie szkła. Taką usługę świadczy na przykład firma Fineglas - http://fineglass.pl/ (tutaj podrzucam dane kontaktowe - Tel. 796 670 550, e-mail: [email protected]). Profesjonaliści od tego typu prac usuwają rysy z szyb bez żadnego dla nich uszczerbku. Mogą usunąć zarówno rysy malutkie jak i calkiem głębokie. Dzięki temu niedrogo i bezproblemowo można przywrócić ściance wygląd jak od nowości i nie trzeba patrzeć na szpecące elementy.
łoos

Re: ścianki szklane biurowe

Post autor: łoos »

A daj spokój, mam wrażenie, że ktoś, kto wymyślił coś takiego, ma sporo problemów i dlatego ja sobie to ogarniam inaczej. Dodatkowo podpowiem wam, że krzesła biurowe używane to coś na co patrzę. U mnie to jest naprawdę sporym wyzwaniem i mam nadzieję, że mi się uda.
ODPOWIEDZ