co wpływa na sprawność skeksualną ?

Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
Awatar użytkownika
palczaki

co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: palczaki »

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www http://www.ofip.org.pl/zdrowie/kochanek ... im-zostac/
Awatar użytkownika
ukaja

Re: co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: ukaja »

W moim związku ani ja ani mąż nie narzekamy na sprawność seksualną. A odkąd zaczęłam stosować belarę, to jeszcze więcej przyjemności dają nam zbliżenia. Po prostu nie ma takiego stresu. Ja tak do końca to nie miałam zaufania do prezerwatyw. Teraz jest o wiele lepiej i przyjemniej.
Awatar użytkownika
solariska

Post autor: solariska »

No ja byłam bardzo zestresowana wpadką, tym, ze moge zajsc w ciaze. Do tego stopnia, ze unikalam jak moglam zblizen :) Tak to dziala na psychike, ze sie czlowiek blokuje. Obecnie tez biore tabletki, tylko ze Vines. Przypasowaly mi, nie mam skutków ubocznych i juz sie nie muszę obawiac ciąży
Przemysław

Post autor: Przemysław »

palczaki pisze: ↑16 mar 2021, 17:41 Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www http://www.ofip.org.pl/zdrowie/kochanek ... im-zostac/
Ja stresowałem się potencjalnej wpadki, od kiedy wiem ze strony kliniki Stonava, że w razie czego można w Czechach w pierwszych 3 miesiącach usunąć bez problemu ciążę nie stresuję się i moje życie seksualne jest znacznie lepsze

marihuana lecznicza w polsce
ODPOWIEDZ