Szukam dobrego psychiatry w Łodzi, kojarzycie gdzieś przychodnię, poradnię która zatrudnia kogoś takiego. Psychiatra nie psycholog, zależy mi na lekarzu z prawdziwego zdarzenia. Pomożecie?
podciśnienie odkurzacza
Dobry psychiatra
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
Re: Dobry psychiatra
Post autor: Jędrzej »
Zdecydowanie tak. Jeśli nie wiecie, na co konkretnie warto byłoby postawić w kontekście wyboru psychologa, to ja mogę Wam od razu podpowiedzieć, że świetnie mogłaby się w tym przypadku sprawdzić dla Was Klinika PsychoMedic.Online. Tam znajdziecie najlepszych psychologów, którzy realnie będą w stanie Wam pomóc. A mi najbardziej odpowieda to, że porady odbywają się zdalnie, co oszczędza jednak mnóstwo czasu.
- rekin
Ja korzystalem jakis czas temu z pomocy psychiatry, mialem trudny okres w zyciu i niestety sam bym sobie z tym wszystkim nie poradzil. Tutaj w centrum medycznym https://www.damian.pl/zdrowie-psychiczne/ maja swietnych specjalistów, psychiatrów, psychologów, wszystko dostosowane pod pacjenta tak jak powinno byc
Post autor: Dżesika »
Otóż to. Musicie pamiętać, by zawsze stawiać na jak najlepszą opiekę psychologiczną. Tylko w ten sposób będziecie w stanie odpowiednio staną na nogach. Na pewno warto będzie zajrzeć do https://psychomedic.online/ i samemu przekonać się, dlaczego tyle osób decyduje się na zdalną poradę właśnie u nich.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu