epson drukarka
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
- kaktus
epson drukarka
Ma ktoś z Was drukarkę Epson taką do domu która nie będzie zajmować jakoś dużo miejsca. I ważne aby dziecko poradziło sobie z obsługą gdy jestem w pracy a ma lekcje zdalnie i będzie musiało coś wydrukować.
- kasika
Re: epson drukarka
Zobacz sobie ten model z Epsona EcoTank M1100 jest moim zdaniem tym czego szukasz. Jest prosta w obsłudze i bardzo intuicyjna dziecko na pewno sobie poradzi. Wystarczy podpiąć z komputerem a potem już bardzo prosto- wszystko pisze. Drukuje szybko bardzo.
- florka
Epson to dobra firma, także raczej będziesz zadowolona z tej drukarki. Ja mam z HP drukarkę od niedawna i też w sumie jestem zadowolona. Działa płynnie, nie zacina się... Teraz jedynie muszę sprawdzić w ogóle w jakiej cenie stoją tusze hp , bo w sumie tego to nawet nie sprawdzałam. A niedługo będę musiała kupić.
Post autor: lalitaa »
A tutaj https://opgk.com.pl/ceny-tuszy-do-druka ... h-potrzeb/ dla odmiany też możecie dowiedzieć się cenne wiadomości na temat tego - jak dopasować odpowiedni tusz do swojego sprzętu? Na co zwrócić uwagę Warto to wiedzieć.
Post autor: Malina12 »
Serwis drukarek to miejsce, gdzie każdy klient otrzyma kompleksową pomoc i wsparcie. Specjalizujemy się w naprawach, konserwacji oraz sprzedaży materiałów eksploatacyjnych, takich jak tusze Warszawa. Nasz zespół ekspertów zadba o to, aby Twoja drukarka działała bez zarzutu, a Ty nie musiał martwić się o jakość wydruków. Współpracujemy z wiodącymi producentami, co gwarantuje, że nasze tusze Warszawa spełnią nawet najwyższe oczekiwania. Dołącz do grona zadowolonych klientów i ciesz się doskonałymi wydrukami każdego dnia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu