firma
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
- kasika
firma
Jak radzicie sobie w korporacjach z rachunkowością? Bo noszę zamiar zakupić ten program https://wfirma.pl/ Tym bardziej iż teraz wszyscy podatnicy VAT będą posiadali obowiązek przesyłania jednolitego pliku kontrolnego w formie elektronicznej na strony MF. Tudzież wiem iż on to potrafi rozesłać w jednym pliku. Dużo by nam ułatwił pracę w firmie. Co ważne łączy się też z bankowością online.
- larmia
Re: firma
Moim zdaniem w każdej firmie powinno się wdrożyć odpowiednie oprogramowanie. Ma ono na celu pozytywnie wpłynąć na funkcjonowanie danego przedsiębiorstwa. Z takich rozwiązań korzysta coraz więcej branż, nawet przychodnie lekarskie wdrażają program do prowadzenia gabinetu lekarskiego , który daje możliwość chociażby prowadzenie elektronicznej kartoteki pacjenta czy generowanie dokumentów. To zaledwie kilka z zalet posiadania odpowiedniego oprogramowania.
-
A czy korzystacie w Waszych firmach z programów pozwalających na elektroniczny obieg dokumentów? Czytałam sobie o nich ostatnio na stronie https://primesoft.pl/pl/elektroniczny-obieg-dokumentow i muszę przyznać, że doszłam do wniosku, że chyba coś takiego by się w naszej firmie przydało. Musi to być niezwykle wygodne... a Wy jak sądzicie?
- Walczak
Wszystko pięknie i ładnie w prowadzeniu firmy, gdy nagle nie potka nas niemiła niespodzianka i stracimy wszystkie dane. Nie mamy obecnie dostępu do naszych plików. Była jakaś niespodziewana awaria systemu. Podobno jest firma, dla której odzyskanie danych jest bardzo proste i można im zlecić takie zadanie. Chciałam się jednak wcześniej Was zapytać, czy znacie może specjalistów z Ontrack?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu