Fotelik dla niemowlaka

Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
Awatar użytkownika
Walery1991

Fotelik dla niemowlaka

Post autor: Walery1991 »

Cześć, mam w zasadzie dwa pytania. Po pierwsze czy faktycznie lepiej zmieniać foteliki wraz ze wzrostem dziecka? Zastanawiam się nad kupnem fotelika dla niemowlaka, a później już takiego fotelika uniwersalnego. A druga sprawa czy jesteście w stanie polecić jakiś fotelik? Albo chociaż doradzić na co zwrócić uwagę?
Awatar użytkownika
Szarlina-83

Re: Fotelik dla niemowlaka

Post autor: Szarlina-83 »

My zrobiliśmy dokładnie tak samo i uważamy, że to była dobra decyzja, ale z pewnością nie tylko taka jest dobra :) My lubimy bardzo firmę Cybex - mieliśmy i wózek, i foteliki :)
Awatar użytkownika
Ksawera-87

Post autor: Ksawera-87 »

Ja Ci mogę polecić fotelik samochodowy Cybex

Obrazek
Awatar użytkownika
pasiak

Post autor: pasiak »

Fotelik samochodowy dla niemowlaka musi być bezpieczny i komfortowy gdyż to bardzo ważne. Ja na szczęście mam ten etap już za sobą i mój siedmioletni syn nie chce siedzieć w foteliku. Dlatego też kupiłam dla niego pasy Smart Kid Belt https://smartkidbelt.com/pl/ gdyż na spokojnie mogą one zastąpić ów fotelik. Przynajmniej teraz nie mam problemu by syn wsiadł do samochodu bo robi to z ochotą
Awatar użytkownika
Zaheusz

Post autor: Zaheusz »

Pasy Smart Kid Belt są bardzo w porządku pasami. Dobrze przytrzymują dziecko poza tym ma wszystkie atesty ;)
Awatar użytkownika
Dariusz77

Post autor: Dariusz77 »

No co do SKB to ostatnio widzialam artykul https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ - niesamowite jest to, ze jednak okazuje sie jasne, czemu producenci fotelikow nie pokazuja wynikow testow
Awatar użytkownika
wiola438

Post autor: wiola438 »

Ostatnio bardzo dobrymi opiniami cieszą się te pasy Smart Kid Belt . Są równie bezpieczne co fotelik, a są dużo lżejsze i wygodniejsze w stosowaniu. Dodatkowo łatwo je przewozić. No i ceny nie są wygórowane. Moim zdaniem warto spróbować właśnie takiego rozwiązania.
Awatar użytkownika
KasiaP

Post autor: KasiaP »

a ja ostatnio znalazłam taki ciekawy sklep ze wszystkim dla niemowlaka :) odpowiednie ubrania do karmienia jak i akcesoria dla maluszka typu kokon czy kocyk można zakupić stąd https://www.coolmama.pl/ Wybór jest spory a produkty są polskie- a to gwarancja najwyższej jakości
Awatar użytkownika
Kika

Post autor: Kika »

KasiaP pisze: ↑19 kwie 2020, 20:44 a ja ostatnio znalazłam taki ciekawy sklep ze wszystkim dla niemowlaka :) odpowiednie ubrania do karmienia jak i akcesoria dla maluszka typu kokon czy kocyk można zakupić stąd coolmama.pl Wybór jest spory a produkty są polskie- a to gwarancja najwyższej jakości
ja kupowałam w Luna dream, też super jakość. mają tak piękne te kocyki i kokoniki że można się zakochać w nich. chustę do noszenia tez tam kupowałam bo sa bardzo trwałe i wygodne
Awatar użytkownika
Morzejko

Post autor: Morzejko »

Ja mogę polecić Wam fotelik joie Stages. U mnie sprawdza się wzorcowo, nie zamieniłabym go na żaden inny. Fotelik jest wygodny na dzidzi i przede wszystkim bezpieczny.

jak odpowietrzyć kaloryfer łazienkowy
ODPOWIEDZ