Jakie buty do granatowego garnituru

Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
Awatar użytkownika
Robertos

Jakie buty do granatowego garnituru

Post autor: Robertos »

Może ktos doradzi jakie będą odpowiednie buty do granatowego garnituru?
Awatar użytkownika
Still

Re: Jakie buty do granatowego garnituru

Post autor: Still »

Powinny pasować brązowe. Granatowych nie polecam bo będzie się to jednak zlewało. Polecam łączyć ciemne garnitury w odcieni czerni, granatu czy grafitu z czarnymi, skórzanymi butami wizytowymi, natomiast w przypadku brązowych garniturów, najlepiej nosić buty brązowe lub wiśniowe.
Modele butów jakie możesz wziać pod uwagę to
derby
brogsy
oxfordy
ewentuanie często widziane na męskich blogach modowych monki

Konkretne klasyczne buty znajdziesz w tym sklepie, sam ostatnio zamawiałem tam dla siebie. Są bardzo dobrej jakości.
Motorowa

Post autor: Motorowa »

A w jaki sposób transportujecie Wasze garnitury, kiedy na przykład jedziecie na jakiś wyjazd służbowy? Ja widziałam ostatnio na stronie https://sklep.solier.pl/pol_m_Solier-Go ... r-886.html specjalne torby na garnitur i buty, które pozwalają zmieścić całe eleganckie ubranie i zapobiegają jego wybrudzeniu się i wygnieceniu :) Myślę, że taka torba każdemu eleganckiemu mężczyźnie się przyda ;)
Awatar użytkownika
Sysunia

Post autor: Sysunia »

W eleganckich stylizacjach panów także można postawić na jakieś kolorowe dodatki jak muszka, poszetka, krawat, czy też kolorowe skarpetki. Myśleliście o tym może? Tu oferta sklepu https://koloroweskarpetki.pl/prezenty/9 ... -pack.html może bardzo wam się przydać. Ja tu znalazłam fajne skarpetki, w sam raz na prezent dla mojego faceta.
boń

Post autor: boń »

Jak masz problem jak w tytule to zdecydowanie warto poszukać sobie poradników w sieci. Tam naprawdę można znaleźć cenne informacje. Mnie bardziej interesowało to, jak powinien leżeć idealny garnituru i ciekawy artykuł poradnikowy w tym temacie znalazłem tutaj http://deszcz.com.pl/garnitur-idealny-c ... nas-lezec/ . Tak naprawdę znalezienie go zajęło mi naprawdę niewiele czasu.
Awatar użytkownika
fiona

Post autor: fiona »

Skoro mamy jesień, to na pewno do garnituru lepiej dokupić cieplejsze buty. Fajne, eleganckie sztyblety znalazłam w sklepie https://panpablo.pl/pol_m_Mezczyzna_But ... y-342.html . Są one tak wykonane, że pasują do marynarki, ale też do jeansów. Ich cena nie jest jakaś wygórowana, a buty wyglądają na całkiem wygodne.
Staś

Post autor: Staś »

Ja rzadko chodzę w takich butach, więc przyznaję też, że szkoda mi kupować nowe :P mam jedne, które lekko się rozkleiły. Wiecie jak je uratować?
Łukasz

Post autor: Łukasz »

spróbuj może klejem tadam. Co prawda ja nim kleiłem buty sportowe, ale bardzo dobrze się trzymają i właściwie nie ma śladu żadnej naprawy
oetądam1

Post autor: oetądam1 »

Staś pisze: ↑10 lis 2020, 1:28 Ja rzadko chodzę w takich butach, więc przyznaję też, że szkoda mi kupować nowe :P mam jedne, które lekko się rozkleiły. Wiecie jak je uratować?
Witam! Staś, klej TADAM pomoże skleić Ci Twoje buty. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM
tadam com pl
staś

Post autor: staś »

Czy takie opakowanie kleju Tadam wystarczy na jedno użycie czy na więcej? Jak ewentualnie zabezpieczyć opakowanie przed wyschnięciem?
Grażyna

Post autor: Grażyna »

To pewnie zależy jaką powierzchnie masz do sklejenia, jak jakieś drobne naprawy typu noski, to wystarczy na kilka par. Ja go przechowuje normalnie w szufladzie i nic się nie dzieje, nie wysycha, jesli jest szczelnie zamknięty
oetądam

Post autor: oetądam »

staś pisze: ↑08 gru 2020, 20:07 Czy takie opakowanie kleju Tadam wystarczy na jedno użycie czy na więcej? Jak ewentualnie zabezpieczyć opakowanie przed wyschnięciem?
Witam! Staś, aby klej TADAM® nadawał się do kolejnego użycia należy właściwie zabezpieczyć jego dozownik przed wyschnięciem. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności. Jedno opakowanie pozwoli skleić kilka par butów.

Ekspert marki TADAM
tadam com pl
zuśka

Post autor: zuśka »

oetądam pisze: ↑01 sty 2021, 12:38
staś pisze: ↑08 gru 2020, 20:07 Czy takie opakowanie kleju Tadam wystarczy na jedno użycie czy na więcej? Jak ewentualnie zabezpieczyć opakowanie przed wyschnięciem?
Witam! Staś, aby klej TADAM® nadawał się do kolejnego użycia należy właściwie zabezpieczyć jego dozownik przed wyschnięciem. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności. Jedno opakowanie pozwoli skleić kilka par butów.

Ekspert marki TADAM
tadam com pl
A jak długo można po otwarciu przechowywać ten klej? Często data przydatności nie dotyczy już otwartych produktów
oętadam

Post autor: oętadam »

Witam! Zuśka, aby klej TADAM® nadawał się do kolejnego użycia należy właściwie zabezpieczyć jego dozownik przed wyschnięciem. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.

Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Awatar użytkownika
kapar13

Post autor: kapar13 »

Na sam początek, trzeba znaleźć idealnie skrojony garnitur, który spełni wszelkie Twoje oczekiwania i potrzeby jednocześnie. Jeśli zatem nie masz pomysłu na jakie miejsce postawić i co wybrać, polecam zajrzeć na stronę https://sklep.dastan.pl/, gdzie znajdziesz różnorodne propozycje garniturów, najlepszej jakości.
garniuś32

Post autor: garniuś32 »

Tanie garnituryze strony https://filiplebelt.com/ możecie już zamówić i cieszyć się dobrze dopasowanym garniturem, polecam bardzo. Zakupiłem dla siebie klasyczny granatowy i jestem zadowolony bo ciężko było znaleźć ten idealny i świetnie dopasowany garnitur. Polecam każdemu też dlatego że garnitury te są szyte z bardzo dobrej jakości materiałów i ładnie leżą na każdym facecie.
ODPOWIEDZ