jakie soki?

Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
sunshine

jakie soki?

Post autor: sunshine »

Kupujecie czasami jakieś soki? Jakie lubicie? Zdarza mi się kupować sok pomarańczowy, lubię drWitt bardzo smaczny jest, często piję do śniadania, zawsze to dodatkowa porcja witaminy C
telimka

Re: jakie soki?

Post autor: telimka »

Ostatnio właśnie piję soki dr. Witt, są bardzo smaczne, szczególnie ten zielony mi smakuje.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
pleżer

Re: jakie soki?

Post autor: pleżer »

Ja to Wam powiem, że dla mnie najlepszym posunięciem będzie coś takiego jak na przykład witaminy dla zdrowotności i pod tym względem sprawdzam sobie między innymi jak przyjmować witaminę d . Od wszystkiego jest wyjątek, ale tu są raczej żelazne zasady, nie zgodzicie się ?
ODPOWIEDZ