krem do stóp
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
- bombeczka88
krem do stóp
Post autor: bombeczka88 »
Szukam jakiegoś porządnego kremu do stóp.. W dobrej cenie. Zbliża się wiosna, więc jak wiecie za niedługo będziemy wyciągać sandały.. Tak wiec dobrze byłoby mieć zadbane stopy, dlatego szukam odpowiednich produktow w dobrej cenie i solidnej jakosci. Najlepiej z mocznikiem i intensywnie regenerujący ten krem.
- pochodna_stycznych
Re: krem do stóp
Post autor: pochodna_stycznych »
Zawsze jak słysze krem do sto to pierwsze albo mam na myśli scholl albo regenerum z mocznikiem. Wg mnie jedne z lepszych kosmetyków w dobrej i konkretnej cenie jak dla mnie a po drugie faktycznie dobrze regenerują skórę stóp. wg mnie to bardzo dobra opcja zwłaszcza jak chcesz mieć ładne stopy na lato.
- tisaia
Cóż jak krem do stóp to ja od siebie polecam https://www.notino.pl/ziaja/foot-care/ odświeża, nawilża stopa jest naprawdę miękka i do tego naprawdę nie poci się tak, nawet podczas treningu. Jest wszystko w jak najlepszym porządku. Wg mnie to dobra opcja na krem do sto dla poczatkujących i nie marnuje portfela.
Post autor: Markóta52 »
Domowe spa dla stóp i dłoni? Czemu nie, tutaj https://kontigo.com.pl/wyspa-dlonie-i-stopy zajdziesz przepisy na ich pielęgnacje. Skuteczne metody na odbudowę skóry stóp i dłoni. A całość zdecydowanie ułatwi dobranie gotowego zestawu. Składniki aktywne zmiękczają i wygładzają zrogowaciały naskórek i przyspieszają gojenie się ran
Post autor: Włodek »
To naprawdę bardzo cenna rzecz. Musicie pamiętać o tym, by zawsze podchodzić do tego tematu w rozsądny sposób. Kluczowym pomysłem mogłoby być jak najszybsze usunięcie takich problemów jak chociazby kurzajka na palcu. To bardzo ważna rzecz, więc nie lekceważcie tego tematu.
Post autor: łuska »
Zgadzam się Tobą. Jeśli chodzi o skuteczny lek na problem kurzajek na palcu, to polecam Brodacid. Dzięki niemu przeprowadzisz skuteczną i bezinwazyjną kurację samodzielnie w domu. Brodacid, zawiera substancje czynne o sprawdzonym działaniu: kwas mlekowy i kwas salicylowy.Włodek pisze: ↑30 cze 2021, 15:54 To naprawdę bardzo cenna rzecz. Musicie pamiętać o tym, by zawsze podchodzić do tego tematu w rozsądny sposób. Kluczowym pomysłem mogłoby być jak najszybsze usunięcie takich problemów jak chociazby kurzajka na palcu. To bardzo ważna rzecz, więc nie lekceważcie tego tematu.
Post autor: lokka »
Dbanie o stopy jest ważne dla utrzymania zdrowych stóp i zapobiegania chorobom. Z tego co wiem, najlepszym sposobem na osiągnięcie tego celu jest zaopatrzenie się w odpowiednie narzędzia podologiczne i kosmetyczne. Szeroki wybór profesjonalnych produktów podologicznych można znaleźć na stronie https://sklep.ileopard.pl/. Gwarantują niezawodne zakupy, dostawę i najszybszy dostęp do sprawdzonych i profesjonalnych produktów podologicznych w Polsce. Zdecydowanie warto się im przyjrzeć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu