Liposukcja
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
Liposukcja
Post autor: Anuś »
Chciałam sie podzielić moim doświadczeniem po zabiegach liposukcji, pierwsze 2 zabiegi taki efekt placebo, niby cos a nie widoczne efekty, nastepne 2 i juz mega zmiany w zakresie sprezystości i efektu wygladzania i zbijania tkanki tluszczowej. Ostatnie 2 zabiegi i efekt na prawde jest super. Wszystkim niedowiarkom polecam wybrac tylko dobrą klinikę medycyny estetycznej , bo warto się trochę naszukać żeby pozniej nie narzekać na jakośc usług.
Re: Liposukcja
Post autor: martyna »
A ja korzystam z podobnego zabiegu bo miałam lipolizę iniekcyjną i uważam że to dobry pomysl, wiadomo, z niczym nie wolno przesadzic, wszystko w granicach rozsadku przede wszystkim, to trzeba miec klinikę medycyny estetycznej, z wykwalifikowanym personelem, ja juz kilka razy korzystalam z uslug kliniki https://artederm.pl/ i jestem bardzo zadowolona, profesjonalisci w kazdym caluAnuś pisze: ↑13 sie 2021, 19:41 Chciałam sie podzielić moim doświadczeniem po zabiegach liposukcji, pierwsze 2 zabiegi taki efekt placebo, niby cos a nie widoczne efekty, nastepne 2 i juz mega zmiany w zakresie sprezystości i efektu wygladzania i zbijania tkanki tluszczowej.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu