Odchudzzanie
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
- weronka
Odchudzzanie
Niestety, stało się, moje drogie koleżanki forumowiczki. Uzależniłam się od dobrego jedzenia i nieporównywalnie się roztyłam. Mąż oczywiście mówi mi, że to nic, ale widzę, że jest mu ciężko, kiedy na przykład siadam na jego kolanach. Zagryzłam wargi i mówię sobie, że muszę schudnąć. Problem polega jednak na tym, że ja... Nie bardzo wiem, jak mam się za to zabrać. Czytałam o suplementach na odchudzanie (suplement dla sportowców na spalenie tkanki tłuszczowej) metabolizmie i tak dalej.. No, ale nie wiem, jak to posklejać. Pomożecie?
- fafona
Re: Odchudzzanie
Co ja Ci mogę powiedzieć, prawdopodobnie z drugiego końca Polski? Myślę, że powinnaś przede wszystkim wybrać się do dietetyka i on Ci pokaże odpowiednią drogę. Na dwóch jadłospisach możesz spokojnie bazować przez jakiś czas, a potem wprowadzać własne nowości, które na pewno się sprawdza, jeśli będziesz unikać tłustego, słonego, słodkiego i tak dalej. Co do suplementów, to niewiele o nich wiem. Może ktoś inny Ci pomoże, bo ja niestety nie próbowałam.
- traktorek
Nie Ty jedna masz problem z nadwagą spowodowaną podjadaniem. Mnie to niestety także dotyczy. Mój narzeczony także nic mi na ten temat nie wspomina, tylko twierdzi że ładnie wyglądam. Ale fakty mówią same za siebie, a termin ślubu zbliża się nie ubłagalnie. Więc bodziec dostałam i zapisałam się na siłownię i codziennie wieczorami biegam. Oprócz tego dietetyk dał mi całkiem znośną dietę i zasugerował bym włączyła również suplementy diety, ale takie przyspieszające spalanie tłuszczyku a z czasem mogę zacząć brać odżywki na rozwój mięśni. Może i Ty spróbuj
- pasiak
Ja także podchodziłam sceptycznie co do tych wszystkich suplementów diety i różnych odżywek. Ale będąc na siłowni porozmawiałam sobie z trenerem i przekonał mnie,że czasem na prawdę warto w nie zainwestować,że są one całkiem bezpieczne i ie mają złego wpływu na nasz organizm. Warunek jest tylko jeden,że kupujemy je ze sprawdzonych sklepów dla sportowców choćby http://wxnlabs.com/ . Myślę,że tam spokojnie możesz dokonać zakupu i będziesz zadowolona
- wiola.pik
Odchudzanie wcale nie jest łatwym zadaniem. Trzeba się sporo natrudzić aby zrzucić parę zbędnych kilogramów.
rozdzielnica prisma
rozdzielnica prisma
esentire.pl
-
Odchudzanie sie to naprawde ciezka sprawa. Wg mnie warto oprocz diety i ruchu - wspomoc sie takze odpowiednimi suplementami na odchudzanie. Mozna je na spokojnie obejrzec (i zamowic) np w tej aptece online: https://www.apteka-leki.pl/ - a przy zakupach powyzeh 199 zl - maja darmowa wysylke jakby co. Mozna wiec zrobic zakupy na zapas, aby uniknac placenia za dostawe:)
- ostow
bez odpowiedniej diety i ćwiczeń o odchudzaniu nie ma mowy. Sama się męczyłam kilka lat regularnie ćwicząc ale jedząc co popadnie i nie przyniosło to dobrych efektów. Potem ustaliłam sobie dietę i mając do dyspozycji tylko ławeczkę w domu https://www.marbo-sport.pl/pol_m_Sprzet ... -1135.html u dało się zrzucić nadmiar ciała
- Kazika
Tak to czasem właśnie jest i dlatego trzeba uważać i nie przesadzać Dobre jedzenie nie oznacza, że jest zdrowe. Może spróbuj sobie wybrać jakiś catering dietetyczny. Ja mam właśnie mam to w planie i po głowie mi chodzi taka dieta pudełkowa wegetariańska z rybą, o której czytałam tutaj https://dietly.pl/dieta-pudelkowa/wegetarianska-z-ryba . Mam po prostu dość ciężkiego jedzenia i chciałabym się poczuć lepiej. Mam nadzieję, że takie odżywianie mi w tym pomoże.
Post autor: Błońska »
Bez sensu, lepiej po prostu więcej się ruszać i już waga pójdzie w dół i mniej jeść (w sensie jedz to samo tylko mniejsze porcje), popatrz też co jesz i czy nie ma mniej kalorycznych zamienników. Polecam diete wege, jest mniejsza kalorycznie, jesz posiłki większe objętościowo do tego mają więcej błonnika, więc bardziej się zapychasz, uważaj tylko na niedobór żelaza, jednak z mięska żelaza dużo więcej się wchłania, ja żeby nie było niedoborów suplementuje żelazo w postaci sideral, w dobrej cenie duży wybór masz na stronie Phamilyweronka pisze: ↑25 cze 2019, 9:43 Niestety, stało się, moje drogie koleżanki forumowiczki. Uzależniłam się od dobrego jedzenia i nieporównywalnie się roztyłam. Mąż oczywiście mówi mi, że to nic, ale widzę, że jest mu ciężko, kiedy na przykład siadam na jego kolanach. Zagryzłam wargi i mówię sobie, że muszę schudnąć. Problem polega jednak na tym, że ja... Nie bardzo wiem, jak mam się za to zabrać. Czytałam o suplementach na odchudzanie (suplement dla sportowców na spalenie tkanki tłuszczowej) metabolizmie i tak dalej.. No, ale nie wiem, jak to posklejać. Pomożecie?
-
A co byście powiedzieli na dietę opierającą się na zdrowych koktajlach? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej https://thermodieta.pl/diety-koktajlowe ... e-w-jednym artykuł na temat takich właśnie diet. Podobno mogą się one przyczynić nie tylko do utraty zbędnych kilogramów, ale również przeciwdziałać starzeniu się
Post autor: Sylwia85 »
Ja Wam serdecznie polecam pomyśleć o małej pomocy, chodzi mi o spalacze tłuszczu pomogą szybciej pozbyć się tkanki tłuszczowej, a wiadomo, że im szybciej zauważymy efekt tym bardziej będziemy zmotywowane ; ) Polecam te firmy 7-nutrition, sama ich używam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu