Witaminy dla dziec

Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
koń

Witaminy dla dziec

Post autor: koń »

Jakie polecacie?
wiśnia

Re: Witaminy dla dziec

Post autor: wiśnia »

Na pewno witamina d dla niemowląt jest bardzo ważna, możesz zapytać pediatrę o probiotyk z witaminą d, ja taki podaję swojemu maluchowi. Fajnie że wszystko co najważniejsze jest w jednym preparacie, po prostu tak łatwiej dzieciom podawać
michaał

Post autor: michaał »

Jeśli chodzi o witaminy dla dzieci, to ja bardzo polecam te witaminy - https://mynarum.com/fruitsmax-kids-500mg, z dodatkiem probiotyków. Bardzo fajnie się sprawdzają, ja jak najbardziej polecam. Co najważniejsze, skład tych witamin jest bardzo dobry, to witaminy pozyskane w sposób naturalny :))
Deysia

Post autor: Deysia »

U mnie na pewno dobrym podejściem będzie coś takiego, co można sobie sprawdzić w wielu miejscach, a mianowicie to, w czym znajduje się witamina d . W końcu zdrowa dieta to podstawa. Co wy na to? Jakie macie pomysły na to?
Awatar użytkownika
magical

Post autor: magical »

Jeśli zastanawiasz się nad odpowiednim suplementem, który nada Twojej skórze promiennego blasku, polecam zwrócić uwagę na Neoglandyna. Produkt jest bogaty w wysokiej jakości oleje roślinne tłoczone na zimno, więc myślę, że warto go dodać do codziennej diety. Na pewno poczujesz różnicę.

adblue jako oprysk
ODPOWIEDZ