Zatrucie używkami
Wątek o życiu i wszystkim, co zajmuje Ci czas na co dzień.
Zatrucie używkami
Post autor: Bażant »
Cześć! W tamtym roku byłem na wakacjach u kolegi w Holandii. W tym kraju marihuana jest legalna, i niestety szybko się od niej uzależniłem. Paliłem coraz większe ilości, aż w końcu mocno się tym zatrułem. Sąsiad znalazł dla mnie ośrodek Forest, który realizuję detoksykację organizmu od przedawkowania narkotyków. Po powrocie czuję się znakomicie a na "trawkę" już nie mogę patrzeć.
Re: Zatrucie używkami
Post autor: minik »
Świetnie, że szybko udało Ci się wyjść z nałogu i ważne, chyba najważniejsze, że potrafiłeś się do niego przyznać. Myślę, że najbardziej istotna jest rozmowa z kimś zaufanym aczkolwiek wiem, że dla osoby uzależnionej bywa to trudne. Mam młodszego brata i odnoszę wrażenie, że wraz z kolegami odurzają się na imprezach w studenckim gronie. Młody nie chce nic powiedzieć, dlatego rozważam zakup narkotestu. Czytałem na stronie https:// alkomaty.net.pl/blog/71_jak-dziala-test-na-obecnosc-narkotykow , że dostępne w sprzedaży testy ze śliny i moczu są wiarygodne i jak najbardziej do zrobienia w domowych warunkach. Tylko jak nakłonić "imprezowego" 20-latka do wykonania badania? Da się np. pobrać próbkę śliny ze szczoteczki do zębów?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu