jeep-serwis.pl opinie
Zapraszamy miłośników majsterkowania. Naprawy, budowy, montaż.
- Bonifacy86
jeep-serwis.pl opinie
Post autor: Bonifacy86 »
Czy znacie serwis Jeepa z Marek pod Warszawą – jeep-serwis.pl? Polecicie mi ich do naprawy jeepa z 94 r? Będę wdzięczny za opinie. Od dłuższego czasu mam problem z autkiem i nie mogę znaleźć dobrego mechanika :/
- Alojzy1968
Re: jeep-serwis.pl opinie
Post autor: Alojzy1968 »
Znam, korzystam z jego usług i mam bardzo dobrą opinię. To solidny serwis, w którym pracuje wykwalifikowana kadra! Możesz liczyć na fachową pomoc.
- Deresa
To chyba najlepszy warsztat samochodowym w jakim byłem. Profesjonalne wyposażenie, precyzyjna i fachowa realizacja zadań – a na wszystko jeep-serwis.pl oferuje gwarancję. Osobiście polecam!
- wioletta1985
Post autor: wioletta1985 »
Myślę, że jeep-serwis pomoże Ci w wielu kwestiach. W moim autku naprawiali silnik i klimatyzację. Cena napraw jest bardzo przystępna – szczególnie, że mechanicy to prawdziwi fachowcy. Widać, że znają się na rzeczy.
- salomon
Wraz ze znajomymi mamy bardzo dobre opinie o jeep-serwis. Oferują tam szybką pomoc w atrakcyjnej cenie. Podoba mi się fachowe podejście mechaników i to, ze wszystkie zlecenie realizują bardzo dokładnie.
- Roch_93
Kiedy coś nie tak z moim samochodem, to zawsze udaję się do tego serwisu pod Warszawą. Nawet najbardziej skomplikowane awarie na stanowią dla nich żadnego problemu! Opinie na ich temat? Jak najbardziej pozytywne!
- emil
Świetny warsztat samochodowy. Osobiście jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi. Uczciwa firma, doświadczeni fachowcy i przystępne ceny.
lenovo tablet hard reset
lenovo tablet hard reset
- Walery1991
Post autor: Walery1991 »
Wiadomo, że dzisiaj ciężko jest znaleźć dobrego mechanika. Na szczęście jeep-serwis to firma, w której pracuję tylko zaufani i doświadczeni mechanicy. Jestem zadowolony ze współpracy z nimi i polecam.
- Romuald-90
Post autor: Romuald-90 »
Rzetelna i uczciwa firma! Jak najbardziej warto z nimi nawiązać współpracę. Udzielają gwarancji na wszystkie naprawy, dzięki czemu masz pewność, że swoją pracę wykonają rzetelnie.
- Łucjan_60
Jak naprawiać samochód to tylko w jeep-serwis. Przerobiłem wiele mechaników samochodowych, aż wreszcie znalazłem ten zakład. Teraz regularnie przychodzę tam na przeglądy i różne naprawy bieżące.
- Starwit-77
Post autor: Starwit-77 »
Dla nich żadna naprawa nie jest problemem! Mechanicy z jeep-serwis uratowali mnie w niejednej sytuacji bez wyjścia. Polecam z ręką na sercu. Tam na pewno znajdziesz dobrego mechanika.
- Maciej
Jeśli liczysz na profesjonalnego mechanika, to takiego znajdziesz tylko w jeep-serwis. Mają nowoczesny warsztat, doświadczonych mechaników i niskie ceny. Nie znam lepszego warsztatu samochodowego.
- Ksawera-87
Post autor: Ksawera-87 »
Właśnie w naprawie samochodów marki Jeep się specjalizują, więc myślę, że śmiało możesz się tam udać. Mechanicy są naprawdę profesjonalni - zresztą tak samo, jak wyposażenie warsztatu. Tam na pewno otrzymasz fachową pomoc.
- Cichosław-73
Post autor: Cichosław-73 »
W jeep-serwis świadczą usługi najwyższej jakości. Mogę śmiało ich polecić – mam na ich temat dobrą opinię. Pracuje tam doświadczona kadra a warsztat jest naprawdę profesjonalnie wyposażony. Wszystkie zlecone zadania zawsze wykonali precyzyjnie i fachowo.
- Malachiasz
Post autor: Malachiasz »
Tam możesz liczyć na szybką naprawę! Mają nawet własny magazyn z oryginalnymi częściami lub tańszymi zamiennikami. Dlatego bardzo szybko i precyzyjnie dokonują wszelkich napraw bieżących. Polecam!
- Tyberiusz
Potwierdzam, również tam przyjeżdżam na regularny przegląd jeepa i jestem zadowolony. Pracują tam ludzie, którzy są zaangażowani w to co robią, robią to profesjonalnie i dobrze. W tym warsztacie możesz liczyć na pomoc profesjonalnego mechanika.
- Remigiusz_68
Post autor: Remigiusz_68 »
Byłem w tym serwisie naprawiać Opla i teraz auto działa bez problemu. W dodatku cena za warsztat nie powaliła mnie z nóg. Polecam!
- Maksymilian1976
Post autor: Maksymilian1976 »
Polecam! Z własnego doświadczenia wiem, że z mechanikami różne bywa. Dlatego cieszę się, że trafiłem na jeep-serwis, gdzie mechanicy to profesjonalni, pomocni i solidni ludzie.
- Grodzislaw
Post autor: Grodzislaw »
Naprawiałem tam hamulce i elektronikę. Na wszystkie usługi dostałem gwarancję, ale nawet z niej nie skorzystałem, bo nic się już nie popsuło. Polecam usługi jeep-serwis.pl – pracują tam solidni mechanicy. Mam na ich temat ogromnie dobre opinie!
- michał
Skoro ten serwis ma tyle opinii dobrych, to troszkę szkoda, że nie mam jeepa , a tradycyjne autko. Nie będę więc go tam prowadził. Ale niedaleko mnie, w stolicy właściwie, znalazłem van der car serwis i myślę, czy tam autka nie zaprowadzić. Wydaje się, że tam porządnie robią, bo nic negatywnego o nich nie słyszałem, a w paru miejscach już pytałem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu