jeep-serwis.pl opinie

Zapraszamy miłośników majsterkowania. Naprawy, budowy, montaż.
Awatar użytkownika
Bonifacy86

jeep-serwis.pl opinie

Post autor: Bonifacy86 »

Czy znacie serwis Jeepa z Marek pod Warszawą – jeep-serwis.pl? Polecicie mi ich do naprawy jeepa z 94 r? Będę wdzięczny za opinie. Od dłuższego czasu mam problem z autkiem i nie mogę znaleźć dobrego mechanika :/
Awatar użytkownika
Alojzy1968

Re: jeep-serwis.pl opinie

Post autor: Alojzy1968 »

Znam, korzystam z jego usług i mam bardzo dobrą opinię. To solidny serwis, w którym pracuje wykwalifikowana kadra! Możesz liczyć na fachową pomoc.
Awatar użytkownika
Deresa

Post autor: Deresa »

To chyba najlepszy warsztat samochodowym w jakim byłem. Profesjonalne wyposażenie, precyzyjna i fachowa realizacja zadań – a na wszystko jeep-serwis.pl oferuje gwarancję. Osobiście polecam!
Awatar użytkownika
wioletta1985

Post autor: wioletta1985 »

Myślę, że jeep-serwis pomoże Ci w wielu kwestiach. W moim autku naprawiali silnik i klimatyzację. Cena napraw jest bardzo przystępna – szczególnie, że mechanicy to prawdziwi fachowcy. Widać, że znają się na rzeczy.
Awatar użytkownika
salomon

Post autor: salomon »

Wraz ze znajomymi mamy bardzo dobre opinie o jeep-serwis. Oferują tam szybką pomoc w atrakcyjnej cenie. Podoba mi się fachowe podejście mechaników i to, ze wszystkie zlecenie realizują bardzo dokładnie.
Awatar użytkownika
Roch_93

Post autor: Roch_93 »

Kiedy coś nie tak z moim samochodem, to zawsze udaję się do tego serwisu pod Warszawą. Nawet najbardziej skomplikowane awarie na stanowią dla nich żadnego problemu! Opinie na ich temat? Jak najbardziej pozytywne!
Awatar użytkownika
emil

Post autor: emil »

Świetny warsztat samochodowy. Osobiście jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi. Uczciwa firma, doświadczeni fachowcy i przystępne ceny.

lenovo tablet hard reset
Awatar użytkownika
Walery1991

Post autor: Walery1991 »

Wiadomo, że dzisiaj ciężko jest znaleźć dobrego mechanika. Na szczęście jeep-serwis to firma, w której pracuję tylko zaufani i doświadczeni mechanicy. Jestem zadowolony ze współpracy z nimi i polecam.
Awatar użytkownika
Romuald-90

Post autor: Romuald-90 »

Rzetelna i uczciwa firma! Jak najbardziej warto z nimi nawiązać współpracę. Udzielają gwarancji na wszystkie naprawy, dzięki czemu masz pewność, że swoją pracę wykonają rzetelnie.
Awatar użytkownika
Łucjan_60

Post autor: Łucjan_60 »

Jak naprawiać samochód to tylko w jeep-serwis. Przerobiłem wiele mechaników samochodowych, aż wreszcie znalazłem ten zakład. Teraz regularnie przychodzę tam na przeglądy i różne naprawy bieżące.
Awatar użytkownika
Starwit-77

Post autor: Starwit-77 »

Dla nich żadna naprawa nie jest problemem! Mechanicy z jeep-serwis uratowali mnie w niejednej sytuacji bez wyjścia. Polecam z ręką na sercu. Tam na pewno znajdziesz dobrego mechanika.
Awatar użytkownika
paweł

Post autor: paweł »

Opinie o jeep-serwis są głównie pozytywne 😊. Ja również mam na ich temat dobre zdanie. Robiłem u nich już kilka większych napraw i teraz silnik pięknie chodzi.
Awatar użytkownika
Maciej

Post autor: Maciej »

Jeśli liczysz na profesjonalnego mechanika, to takiego znajdziesz tylko w jeep-serwis. Mają nowoczesny warsztat, doświadczonych mechaników i niskie ceny. Nie znam lepszego warsztatu samochodowego.
Awatar użytkownika
Jan1985

Post autor: Jan1985 »

Znam i polecam! Pracują tam doświadczeni mechanicy, którzy bardzo rzetelnie wykonują wszelkie naprawy. Znają się na rzeczy i nigdy się na nich nie zawiodłem.
Awatar użytkownika
Ksawera-87

Post autor: Ksawera-87 »

Właśnie w naprawie samochodów marki Jeep się specjalizują, więc myślę, że śmiało możesz się tam udać. Mechanicy są naprawdę profesjonalni - zresztą tak samo, jak wyposażenie warsztatu. Tam na pewno otrzymasz fachową pomoc.
Awatar użytkownika
Cichosław-73

Post autor: Cichosław-73 »

W jeep-serwis świadczą usługi najwyższej jakości. Mogę śmiało ich polecić – mam na ich temat dobrą opinię. Pracuje tam doświadczona kadra a warsztat jest naprawdę profesjonalnie wyposażony. Wszystkie zlecone zadania zawsze wykonali precyzyjnie i fachowo.
Awatar użytkownika
Malachiasz

Post autor: Malachiasz »

Tam możesz liczyć na szybką naprawę! Mają nawet własny magazyn z oryginalnymi częściami lub tańszymi zamiennikami. Dlatego bardzo szybko i precyzyjnie dokonują wszelkich napraw bieżących. Polecam!
Awatar użytkownika
Tyberiusz

Post autor: Tyberiusz »

Potwierdzam, również tam przyjeżdżam na regularny przegląd jeepa i jestem zadowolony. Pracują tam ludzie, którzy są zaangażowani w to co robią, robią to profesjonalnie i dobrze. W tym warsztacie możesz liczyć na pomoc profesjonalnego mechanika.
Awatar użytkownika
Remigiusz_68

Post autor: Remigiusz_68 »

Byłem w tym serwisie naprawiać Opla i teraz auto działa bez problemu. W dodatku cena za warsztat nie powaliła mnie z nóg. Polecam!
Awatar użytkownika
Lucjana

Post autor: Lucjana »

Odwiedź ich a przekonasz się, że warto przyjeżdżać tam na naprawę i serwis 😊. Nie znam osoby, która miałaby na ich temat jakąś negatywną opinie. Pracują tam najlepsi fachowcy!
Awatar użytkownika
Maksymilian1976

Post autor: Maksymilian1976 »

Polecam! Z własnego doświadczenia wiem, że z mechanikami różne bywa. Dlatego cieszę się, że trafiłem na jeep-serwis, gdzie mechanicy to profesjonalni, pomocni i solidni ludzie.
Awatar użytkownika
Grodzislaw

Post autor: Grodzislaw »

Naprawiałem tam hamulce i elektronikę. Na wszystkie usługi dostałem gwarancję, ale nawet z niej nie skorzystałem, bo nic się już nie popsuło. Polecam usługi jeep-serwis.pl – pracują tam solidni mechanicy. Mam na ich temat ogromnie dobre opinie!
Awatar użytkownika
michał

Post autor: michał »

Skoro ten serwis ma tyle opinii dobrych, to troszkę szkoda, że nie mam jeepa , a tradycyjne autko. Nie będę więc go tam prowadził. Ale niedaleko mnie, w stolicy właściwie, znalazłem van der car serwis i myślę, czy tam autka nie zaprowadzić. Wydaje się, że tam porządnie robią, bo nic negatywnego o nich nie słyszałem, a w paru miejscach już pytałem.
ODPOWIEDZ