Witajcie,
czy są tutaj może jacyś kierowcy TIR-ów? Co robicie w sytuacji, kiedy przytrafi się Wam w trasie jakaś awaria? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej http://serwis-ciezarowe-tir-czechy.supermechanik.pl/ ofertę firmy, która proponuje mobilną pomoc w takich sytuacjach na terenie Czech. Czy mieliście kiedyś okazję korzystać z takich usług?
Awaria TIR
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Re: Awaria TIR
Post autor: Jacobś »
Hej. Ja zawsze jak mam problem z autami, to odstawiam je do firmy PES Marian Sycha z Ustronia https://www.i-its.pl/oferta/serwis-samo ... udowlanych. Panowie to złote rączki. Szczególnie specjalizują się w naprawie aut marek Renault, Volvo, MAN, DAF i Mercedes. Ja ich mega polecam, bo są w stanie naprawić praktycznie każdą usterkę, a na silnikach to oni zjedli zęby. Pozdrawiam
Re: Awaria TIR
Post autor: gangez »
W przypadku naszego tira nie pozostało nic innego, jak zwyczajnie doprowadzić sprzęt do porządku. A przez "doprowadzenie do porządku" mam na myśli dobór właściwych części i podzespołów, które miałyby posłużyć jako zamienniki. STAR HURT z Działdowa to hurtownia, która te elementy nam zapewniła. Jako, iż zakupy były powyżej 500 zł to mogliśmy liczyć na darmową wysyłkę - zdecydowanie jest to warte odnotowania. Awaria dotyczyła przede wszystkim układu napędowego, całe szczęście na dobre sobie poradziliśmy z tym problemem. Kawał dobrej roboty!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu