Bagażnik na rowery
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
- Bestia
Bagażnik na rowery
Z jakich bagażników na rowery korzystacie ? Bo chciałabym jakiś kupić dla siebie. Czytałam tutaj https://portal.bikeworld.pl/artykul/tes ... space_xt_3 o fajnym bagażniku. Moze ktoś z was taki ma ?
- wladek
Re: Bagażnik na rowery
Najlepiej sprawdzić sobie oferty kilku firm i porównać je ze sobą. Moim zdaniem, to najlepsze rozwiązanie. Z tego co wiem, to uchwyty na rowery do samochodu znajdziesz np w firmie Wypożyczalnia Boxów. Ja kilka razy korzystałem z ich oferty przy wypożyczalniu bagażników na wakacje i byłem bardzo zadowolony.
- sansa
Również mam dylemat, które bagażniki rowerowe Warszawa wybrać. Zależy mi na solidnym mocowaniu dla 3 rowerów. Przeglądam oferty różnych firm i chyba skłonię się jednak do tej z Amos.auto.pl, czytałam, że mają dobre opinie.
Post autor: palcząki »
Polecam wejść w tą stronę, opisali tutaj ten problem https://sklepamos.pl/
Post autor: batłomiej »
a ja się zastanawiam, czy taki bagażnik kupić czy wypożyczyć. Co lepsze... Jeśli chodzi o zakup, to wiadomo, jest to spory wydatek, zwłaszcza, że jeśli decydujemy się na taką inwestycję to powinniśmy wybierać markowe produkty. Zakupy należy oczywiście robić bezpośrednio u producenta. I w miarę możliwość, jeśli się oczywiście da - rozłożyć na raty.
No właśnie, ale może lepiej wypożyczyć? Jeżdżę dużo, ale nie wiem, czy aż tyle, by inwestycja się zwróciła.
---------------------------
a Ty wiesz, jak wymienić sterownik silnika ECU?
No właśnie, ale może lepiej wypożyczyć? Jeżdżę dużo, ale nie wiem, czy aż tyle, by inwestycja się zwróciła.
---------------------------
a Ty wiesz, jak wymienić sterownik silnika ECU?
Post autor: Błażej »
Polecam AMOS Bagażniki https://autobagaznik.pl/amos-bagazniki/
Duży wybór bagażników rowerowych na dach, bagażników na hak i platform rowerowych.
Nie do końca wiedziałem jaki bagażnik rowerowy wybrać. Pomogła obsługa sklepu Autobagażnik. Wybrałem bagażnik rowerowy na hak. Stabilnie i bezpiecznie. Funkcja odchylania pozwala na otworzenie bagażnika samochodu bez konieczności zdejmowania rowerów.
Dobra cena do jakości i to POLSKI producent.
Duży wybór bagażników rowerowych na dach, bagażników na hak i platform rowerowych.
Nie do końca wiedziałem jaki bagażnik rowerowy wybrać. Pomogła obsługa sklepu Autobagażnik. Wybrałem bagażnik rowerowy na hak. Stabilnie i bezpiecznie. Funkcja odchylania pozwala na otworzenie bagażnika samochodu bez konieczności zdejmowania rowerów.
Dobra cena do jakości i to POLSKI producent.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu