bramy garażowe
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
bramy garażowe
Post autor: Gabryś »
Jakie napędy do bram garażowych macie? Jakie polecacie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Chciałbym taki napęd który ma wbudowane oświetlenie, tak żeby po wyjściu z auta było jasno. Poleci ktoś miejsce gdzie można kupić taki? Najlepiej przez internet.
Re: bramy garażowe
Post autor: kłoldyński »
Jeśli chodzi o napęd do bramy skrzydłowej to mogę polecić model FAAC 770 który najtaniej znalazłem na stronie firmy Mistal. Napęd jest bezawaryjny, nie wymaga częstego serwisowania i znacznie ułatwił codzienny powrót do domu z montażem nie było żadnych problemów.Gabryś pisze: ↑14 gru 2020, 17:27 Jakie napędy do bram garażowych macie? Jakie polecacie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Chciałbym taki napęd który ma wbudowane oświetlenie, tak żeby po wyjściu z auta było jasno. Poleci ktoś miejsce gdzie można kupić taki? Najlepiej przez internet.
Re: bramy garażowe
Post autor: awa »
Trudno mi jest co poradzić, bo nie za bardzo się w tym orientuję, ale mam nadzieję, że znajdą się osoby, które wiedzą jednak więcej. Dodam może, że w kwestii rozwiązań do domu, razem z żoną próbujemy razem działać. I takie pompy hydroforowe przydadzą się i mnie i jej, na przykład w ogrodzie. Zgodzicie się?Gabryś pisze: ↑14 gru 2020, 17:27 Jakie napędy do bram garażowych macie? Jakie polecacie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Chciałbym taki napęd który ma wbudowane oświetlenie, tak żeby po wyjściu z auta było jasno. Poleci ktoś miejsce gdzie można kupić taki? Najlepiej przez internet.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu