brc?

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Awatar użytkownika
kaktus

brc?

Post autor: kaktus »

Siemka. Mam zamiar w swoim volkswagenie zamontować instalację gazową i szukam sprawdzonej firmy, która mogłaby się tym zająć. Myślę, że BRC byłoby okej, co o nich sądzicie?
Awatar użytkownika
Nożyk43

Re: brc?

Post autor: Nożyk43 »

Jaki masz silnik w tym VW ? Jeżeli pośredni wtrysk to sprawa tutaj jest bardzo prosta i bez problemu może brać i montować chociażby BRC.
Awatar użytkownika
serenka

Post autor: serenka »

Mąż jak wybierał instalację gazową to patrzył głównie na wtryski. BRC ma dobrej jakość. Plusem jest też dłuższa gwarancja w porównaniu do innych firm.
Awatar użytkownika
Nożyk43

Na pewno jeżeli chodzi o gwarancję w BRC dobre jest to, że masz bez limitu km tylko czasowo. Czyli 2 lat i jeździsz do bólu.
Awatar użytkownika
kasika

Post autor: kasika »

Ostatnio zgłębiałam temat instalacji gazowej i BRC było dość często wymieniane. Wszyscy też zwracali uwagę na długą gwarancję. Podobno inne firmy nie dają aż dwa lata.
Awatar użytkownika
Kamros

Post autor: Kamros »

Prosta przyczyna. Jak podzespoły dobre, to i gwarancja jest dłuższa bo się nie psuje. Jak producent nie ma zaufania do swojego produktu lub jest coś ustawione na szybkie zużycie to nie daje takiej gwarancji.
Awatar użytkownika
Nożyk43

Coś w tym jest plus to że przeglądy według zaleć co 15 tys km. Ogólnie rzecz biorąc instalacja warta montażu.
ODPOWIEDZ