Witam
Mam do Was takie pytanie, może kupowaliście już samochód z USA? Jeśli tak, to na co według Was warto zwrócić uwagę, czego unikać i jak to zrobić żeby później nie żałować. Wolę się już wcześniej przygotować i ustrzec wielu problemów przez własne niedopatrzenie. Pozdrawiam
Czy kupowaliście już może samochód z USA?
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Re: Czy kupowaliście już może samochód z USA?
Post autor: Rafoń »
Jak rozglądacie się za naprawdę ciekawymi propozycjami jeżeli chodzi o samochody z wyższej półki, które u nas w kraju są niestety drogie. Na pewno jak to twój pierwszy zakup to będziesz potrzebował pomocy w zakresie licytacji i transporcie do kraju, w tym u nas zajmował się Bid Cars którzy zajmują się tym od dawna, no i w naprawdę dobrych cenach.
Post autor: Dazoń »
Też sądzę, że jeśli już szukacie dobrych opcji w zakresie zakupu dobrego samochodu dla siebie na co dzień, czy nawet na późniejszą odsprzedaż to warto tutaj zajrzeć na stronę https://bid.cars/ którzy właśnie pomagają przy licytacji, zakupie i dostarczeniu samochodu do Europy i kraju. Korzystałem rok temu i poszło całkiem sprawnie pomimo trwającej pandemii i zerwania łańcuchów dostaw
Post autor: Jołek »
Przyznam, że nawet mnie do tego przekonaliście. Rzeczywiście na auto z wyższej półki ciężko sobie pozwolić na naszym rynku, bo mocno trzymają cenę, ale na licytacjach w usa no można trafić perełki w dobrej cenie.Dazoń pisze: ↑15 cze 2021, 9:12 Też sądzę, że jeśli już szukacie dobrych opcji w zakresie zakupu dobrego samochodu dla siebie na co dzień, czy nawet na późniejszą odsprzedaż to warto tutaj zajrzeć na stronę https://bid.cars/ którzy właśnie pomagają przy licytacji, zakupie i dostarczeniu samochodu do Europy i kraju. Korzystałem rok temu i poszło całkiem sprawnie pomimo trwającej pandemii i zerwania łańcuchów dostaw
Post autor: Fizeń »
Może jak najbardziej się to opłacać. Mam znajomego który ściąga tak sporą ilość samochodów z usa i w swoim warsztacie doprowadza je do odpowiedniego stanu, a później idą na sprzedaż. Są z tego naprawdę dobre pieniądze, także też dla siebie ściągając tak samochód będzie to opłacalne no ale właśnie przyda się pomoc takiej firmy jak wspomnieli poprzednicy bid cars. Pozdrawiam!
- kamil
Nie przyszło mi do głowy kupowanie auta z USA skoro u nas w salonie Porsche Centrum Sopot mamy super samochody i świetnych dobrze zorientowanych doradców którzy mają dobrze dopasowane elastyczne oferty finansowania. Kupowałem tam samochód firmowy to wiem
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu