Czy kupowaliście już może samochód z USA?

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
EmilOś

Czy kupowaliście już może samochód z USA?

Post autor: EmilOś »

Witam
Mam do Was takie pytanie, może kupowaliście już samochód z USA? Jeśli tak, to na co według Was warto zwrócić uwagę, czego unikać i jak to zrobić żeby później nie żałować. Wolę się już wcześniej przygotować i ustrzec wielu problemów przez własne niedopatrzenie. Pozdrawiam :)
Rafoń

Re: Czy kupowaliście już może samochód z USA?

Post autor: Rafoń »

Jak rozglądacie się za naprawdę ciekawymi propozycjami jeżeli chodzi o samochody z wyższej półki, które u nas w kraju są niestety drogie. Na pewno jak to twój pierwszy zakup to będziesz potrzebował pomocy w zakresie licytacji i transporcie do kraju, w tym u nas zajmował się Bid Cars którzy zajmują się tym od dawna, no i w naprawdę dobrych cenach.
Dazoń

Post autor: Dazoń »

Też sądzę, że jeśli już szukacie dobrych opcji w zakresie zakupu dobrego samochodu dla siebie na co dzień, czy nawet na późniejszą odsprzedaż to warto tutaj zajrzeć na stronę https://bid.cars/ którzy właśnie pomagają przy licytacji, zakupie i dostarczeniu samochodu do Europy i kraju. Korzystałem rok temu i poszło całkiem sprawnie pomimo trwającej pandemii i zerwania łańcuchów dostaw ;)
Jołek

Post autor: Jołek »

Dazoń pisze: ↑15 cze 2021, 9:12 Też sądzę, że jeśli już szukacie dobrych opcji w zakresie zakupu dobrego samochodu dla siebie na co dzień, czy nawet na późniejszą odsprzedaż to warto tutaj zajrzeć na stronę https://bid.cars/ którzy właśnie pomagają przy licytacji, zakupie i dostarczeniu samochodu do Europy i kraju. Korzystałem rok temu i poszło całkiem sprawnie pomimo trwającej pandemii i zerwania łańcuchów dostaw ;)
Przyznam, że nawet mnie do tego przekonaliście. Rzeczywiście na auto z wyższej półki ciężko sobie pozwolić na naszym rynku, bo mocno trzymają cenę, ale na licytacjach w usa no można trafić perełki w dobrej cenie.
Fizeń

Post autor: Fizeń »

Może jak najbardziej się to opłacać. Mam znajomego który ściąga tak sporą ilość samochodów z usa i w swoim warsztacie doprowadza je do odpowiedniego stanu, a później idą na sprzedaż. Są z tego naprawdę dobre pieniądze, także też dla siebie ściągając tak samochód będzie to opłacalne no ale właśnie przyda się pomoc takiej firmy jak wspomnieli poprzednicy bid cars. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
kamil

Post autor: kamil »

Nie przyszło mi do głowy kupowanie auta z USA skoro u nas w salonie Porsche Centrum Sopot mamy super samochody i świetnych dobrze zorientowanych doradców którzy mają dobrze dopasowane elastyczne oferty finansowania. Kupowałem tam samochód firmowy to wiem :)
ODPOWIEDZ