Czy to auto będzie dobre?
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
- Walczak
Czy to auto będzie dobre?
Niedawno zmieniłam pracę i mam teraz takie obowiązki, że powinnam dysponować dobrym autem. Starego pozbyłam się jakiś czas temu i rozmyślam nad kupieniem nowego, ale z wyprzedaży rocznika 2019. Taką właśnie ofertę ma salon BMW Bawaria Motors, tylko nie jestem pewna, na jaki model samochodu się zdecydować. Myślicie, że BMW x 4 byłby dobry? Nie jestem fachowcem od motoryzacji, dlatego pytam
- wladek
Re: Czy to auto będzie dobre?
BMW to raczej dobre samochody, tylko z tego co wiem to one naprawdę sporo palą. Więc jeśli decydujesz się na taki samochód, to może warto rozważyć w nich instalację gazu? Ja mam w swoim samochodzie instalację BRC SQ32 i bardzo sobie chwalę. Działa bez zarzutu, do jazdy po mieście według mnie jest w sam raz.
- mer
Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem najnowszego Audi z http://www.krotoski.lodz.audi.pl/pl.html Do tej pory kupowałam auta poleasingowe. Tym razem jednak postanowiłam kupić coś nowego, prosto z salonu. Myślicie, że Audi Q3 bedzie dobrym wyborem? Auto musi być duże, komfortowe i bezpieczne.
-
A może coś z wyższej klasy samochodów? Po wizycie w Porsche Centrum Sopot gdyby taki Macan czy Cayenne stał w moim garażu, byłbym mega zadowolony. Właśnie tego typu samochody mi się podobają. Wtedy nie miałem czasu, ale koniecznie muszę się umówić na jazdę próbną.
Post autor: gdańsk »
Zależy czego poszukujesz, bo jeśli marzysz o SUVie to BMW ma naprawdę fajną ofertę. Od małego X1 do dużego X6. Dla każdych potrzeb właściwie znajdzie się SUV Warto zajrzeć do salonu BMW, żeby się przekonać. Bawarię też polecam, bo mają dużo aut na miejscu i można je zobaczyć na żywo.
-
A co sądzicie o kupowaniu samochodów używanych? Czy ktoś z Was ma może jakieś doświadczenia z zakupem używanego auta? I jak wrażenia? Ja ostatnio widziałam liczne ogłoszenia samochodów na sprzedaż na portalu Pokato.pl. Czy ktoś z Was korzystał z niego, kiedy szukał dla siebie używanego auta?
Post autor: frelęk »
Świetne auta używane możesz dostać u dealera BMW Bawaria Motors. Mój kolega niedawno u nich kupował i gdyby mi nie powiedział, to myślałabym, że to nowy samochód. Po prostu bez względu na rodzaj pojazdów obsługa salonu bardzo o nie dba i regularnie serwisuje. wyjątkowo troszczą się o to, by sprzedawać sprawdzone auta i nie ma się co obawiać, że coś się nagle zepsuje. Od razu widać najwyższy światowy poziom usług.
Post autor: ćma255 »
Mnie ostatnio interesuje jakaś KIA. Myślę czy nie kupić i potem fajnie o nią dbać. Znam akurat fajny autoryzowany sklep https://sklep.szic.pl/. Znajdziesz tam wsyzstko co potrzeba do tych aut, według mnie fajna sprawa.Walczak pisze: ↑04 gru 2019, 11:53 Niedawno zmieniłam pracę i mam teraz takie obowiązki, że powinnam dysponować dobrym autem. Starego pozbyłam się jakiś czas temu i rozmyślam nad kupieniem nowego, ale z wyprzedaży rocznika 2019. Taką właśnie ofertę ma salon BMW Bawaria Motors, tylko nie jestem pewna, na jaki model samochodu się zdecydować. Myślicie, że BMW x 4 byłby dobry? Nie jestem fachowcem od motoryzacji, dlatego pytam
bony sodexo rodzaje
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta