Detailing Katowice - powłoka ceramiczna

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
RafałOz

Detailing Katowice - powłoka ceramiczna

Post autor: RafałOz »

Cześć, powiecie mi może w jakich serwisach warto szukać specjalistów od autodetailingu. A dokładniej chodzi mi tutaj o powłokę ceramiczną, aby na wiosnę zabezpieczyć już nowe aut przed odpryskami aby lakier nadal był świeży. Najważniejsze jest to, aby została ta praca wykonana dokładnie i posłużyła kilka ładnych lat. No i tak jak pisałem w temacie wątku interesuje mnie wyłącznie warsztat w Katowicach :)
IgorTs

Re: Detailing Katowice - powłoka ceramiczna

Post autor: IgorTs »

Ogólnie autodetailingiem w tym powłokami ceramicznymi zajmuje się SkyDetalist w Katowicach przy ul. Kościuszki 229. Możesz tez na ich stronie internetowej https://www.skydetalist.com/oferta/powloki-ceramiczne poznać dokładniej ofertę. Ogólnie dla nowego auta taka powłoka to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ stanowi konkretne zabezpieczenie na 4-6 lat a przy późniejszej odsprzedaży świeżość lakieru ma ogromne znaczenie :)
Fobrik

Post autor: Fobrik »

Dokładnie jest to naprawdę konkretna opcja aby zadbać o stan lakieru przez długie lata bo też nie trzeba tego robić co sezon jeśli będzie porządnie wykonane. Odnośnie wyboru miejsca gdzie ogarną temat to sprawdź wspomniany skydetalist zarówno ofertę i też realizacje jakie wykonali bo trzeba przyznać że robia dobrą robotę i to na naprawdę drogich autach jak Aston Martin, czy G 63AMG
Mellos

Post autor: Mellos »

Dokładnie jak ktoś chce zrobić porządnie taką usługę na swoim aucie to jak najbardziej warto poczytać oferty, sprawdzić zdjęcia z realizacji i dopytać jak to będzie zrobione. Lakier wymaga dużej uwagi szczególnie w przypadku wyboru aut bardzo drogich gdzie późniejsza wymiana lakieru moze wiazac sie z ogromnymi wydatkami.
mariiiaa

Post autor: mariiiaa »

Rozważam zainwestowanie w Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Doceniam ich staranne wykonanie oraz niezawodność w działaniu, co czyni je atrakcyjną opcją dla mojego pojazdu.
ODPOWIEDZ