Cześć
Jak najbardziej opłacalnie szukać dobrego auta jednak z wyższej półki, coś z nowszej oferty Audi, BMW, czy Forda Mustanga. No i też chciałbym zapytać Was co jest lepsze zakup samochodu tutaj na miejscu, czy jednak poszukać czegoś za granicą i na przykład aukcjach w usa?
Dobre auto - zakup z zagranicy
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Re: Dobre auto - zakup z zagranicy
Post autor: Sokół »
jeśli rozglądacie się za ciekawymi propozycjami w zakresie samochodów to warto odwiedzić w mojej opinii bid cars. Pomogą wylicytować auto, załatwić dokumenty i ściągnąć auto do kraju. Cenowo możesz sprawdzić sobie na ich stronie jak to wychodzi, no i jednocześnie skontaktować się ze specjalistami oraz na ich stronie sprawdzić różne oferty które teraz można licytować oraz sprawdzić mniej więcej dodatkowe koszty ściągnięcia go już do siebie.
Post autor: Karoń »
Ja myślę, że to niezła opcja. Jeśli akurat chodzi o wybór dobrego samochodu to możecie zwrócić uwagę właśnie na oferty bid cars gdzie ja wziąłem sobie mustanga GT 2 letniego gdzie było kilka niewielkich poprawek lakierniczych i wymiana zderzaka. Poszło sprawnie, cenowo okey i też firma jaka mi w tym pomagała to bid cars.
Post autor: Łyzek »
Chyba mnie przekonaliście, zobaczymy w takim razie co z tego dokładnie wyjdzie i czy na coś ciekawego uda mi się znaleźć.Karoń pisze: ↑10 sie 2021, 9:50 Ja myślę, że to niezła opcja. Jeśli akurat chodzi o wybór dobrego samochodu to możecie zwrócić uwagę właśnie na oferty bid cars gdzie ja wziąłem sobie mustanga GT 2 letniego gdzie było kilka niewielkich poprawek lakierniczych i wymiana zderzaka. Poszło sprawnie, cenowo okey i też firma jaka mi w tym pomagała to bid cars.
- bylejaki
Ogólnie sam zakup auta jest niezwykle ważny i ja jestem zdania, że jak najbardziej istotną kwestią jest również jego zabezpieczenie. Ja jestem bardzo zadowolony z czytania fajnych porad z https://zabezpiecz-auto.pl/poradniki/ i muszę przyznać, że jak najbardziej jest to dobry pomysł.
Post autor: HubertZoń »
Także mam dobre zdanie na temat firmy bid cars i ściągnięcia mustanga z usa. Na ich stronie https://bid.cars/pl/ sprawdzicie jak to wygląda, jakie są mniej więcej koszty i jakie teraz auta można sobie licytować. Mam nadzieję, że znajdziesz dobre auto dla siebie i nie nadziejesz się na dodatkowe problemy techniczne.
Post autor: Łukki »
Niekoniecznie trzeba sprowadzać. Można też kupić auto w dobrej specyfikacji i niedużym przebiegu w https://krajewski.otomoto.pl/. 100% udany zakup. Mam od nich dwa samochody Avensis oraz firmowego Boxera i powiem szczerze, że jestem mega zadowolony. Komfort jazdy super, do tego też pojazdy bezawaryjne
- aurelka
Sprowadzenie samochodu zza granicy to dobra opcja, ale warto znaleźć wcześniej mechanika, który jest w stanie sprawdzić taki wóz. Sama sprowadzałam samochód z Niemiec i mój mechanik z aldy motors: http://aldamotorsport.pl/ferrari-krakow/ bardzo mi pomógł.Łyzek pisze: ↑05 sie 2021, 12:35 Cześć
Jak najbardziej opłacalnie szukać dobrego auta jednak z wyższej półki, coś z nowszej oferty Audi, BMW, czy Forda Mustanga. No i też chciałbym zapytać Was co jest lepsze zakup samochodu tutaj na miejscu, czy jednak poszukać czegoś za granicą i na przykład aukcjach w usa?
Re: Dom
Post autor: miśka21 »
Super, dzięki za informacjęSokół pisze: ↑07 sie 2021, 10:38 jeśli rozglądacie się za ciekawymi propozycjami w zakresie samochodów to warto odwiedzić w mojej opinii bid cars. Pomogą wylicytować auto, załatwić dokumenty i ściągnąć auto do kraju. Cenowo możesz sprawdzić sobie na ich stronie jak to wychodzi, no i jednocześnie skontaktować się ze specjalistami oraz na ich stronie sprawdzić różne oferty które teraz można licytować oraz sprawdzić mniej więcej dodatkowe koszty ściągnięcia go już do siebie.
-
aborcja Czechy - Chętnie odpowiemy na Twoje pytania i doradzimy w ważnych kwestiach związanych z samym zabiegiem usunięcia ciąży w Czechach. Rejestracja telefoniczna dla pacjentek z polski jest bezpłatna.
lektyny pokarmowe
Post autor: adams »
To prawda, zgadzam się z tym zdaniem. Uważam też, że wybór marki zależy od potrzeb właściciela samochodu bo dla niektórych oszczędne i wygodne auto to za mało. Jeśli chcesz na przykład kupić samochód reprezentacyjny, do firmy to lepiej iść od razu do salonu Porsche Centrum Sopot a tam doradcy podpowiedzą co zrobić żeby stać się posiadaczem takiego cacka.Łukki pisze: ↑09 wrz 2021, 14:13 Niekoniecznie trzeba sprowadzać. Można też kupić auto w dobrej specyfikacji i niedużym przebiegu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu