Jeep serwis opinie

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Awatar użytkownika
fiona

Jeep serwis opinie

Post autor: fiona »

Szukam odpowiedniego warsztatu dla mojego samochodu. Od lat jeżdżę jeepem, ale ostatnio się przeprowadziłam i chcę znaleźć odpowiedni dla mnie warsztat. Jak chyba każdemu kierowcy, mi też zależy na wysokiej jakości napraw itp. Myślałam o tym serwisie http://www.jeep-serwis.pl/. Widziałam, że Jeep Serwis ma dobre opinie u właścicieli aut tej marki. Co sądzicie o tym wyborze?
Awatar użytkownika
kajka83

Re: Jeep serwis opinie

Post autor: kajka83 »

Myślę, że jeep-serwis.pl z Marek sprawdzi się w przypadku każdego jeepa. Mieszkam w Warszawie, ale zawsze do nich jeżdżę na przeglądy czy konieczne naprawy. W mojej opinii ty też będziesz zadowolona, bo mają nowoczesny sprzęt i znają się na jeepach jak nikt inny.
Awatar użytkownika
sarawu

Post autor: sarawu »

Całkiem niedawno padła mi skrzynia biegów w jeepie i znajomy miłośnik motoryzacji polecił mi Jeep Serwis z Marek. Jego bardzo dobra opinia zachęciła mnie i pojechałam tam po pomoc. Bez problemu i szybko naprawili auto. Warto było wydać pieniądze na naprawę. Także jeśli szukasz zaufanego warsztatu to śmiało skorzystaj.
Awatar użytkownika
Madzialena

Post autor: Madzialena »

Powiem szczerze, że Jeep Serwis to niedawne nasze odkrycie. Ja i mój mąż od zawsze jeździmy jeepami, ale naprawy wykonywaliśmy w zwykłych warsztatach samochodowych. I to był błąd. Kilka miesięcy temu byliśmy w serwisie w Markach i w mojej opinii lepiej jeździć do autoryzowanych serwisów, bo mam pewność, że mechanicy znają się na tej konkretnej marce aut.
Awatar użytkownika
Greg

Post autor: Greg »

Pamiętam, że kilka miesięcy temu miałem problemy z hamulcami. Każdy mechanik naprawiał je, ale na krótko. Później problem powracał. W końcu posłuchałem opinii mojego kolegi i pojechałem do Jeep Serwis. Raz-dwa zlikwidowali problem, bo okazało się, że użyli oryginalnych części do jeepa. W końcu mam sprawne auto.
Awatar użytkownika
Ina

Post autor: Ina »

Mój mąż zawsze chwali ten serwis http://www.jeep-serwis.pl/, bo ma do nich zaufanie. Jako jedyni odkryli w naszym jeepie problem, który bagatelizowali wszyscy po kolei mechanicy. Od tamtej pory jeździmy wyłącznie do serwisu jeepów. Jeśli masz wątpliwości pojedź raz. Przekonasz się, że warto i jestem pewna, że będziesz wracać.
Awatar użytkownika
fiona

Post autor: fiona »

A co zdarzyło wam się naprawiać w swoich jeepach? Czy Jeep Serwis z każdą usterką sobie poradził? Chyba zgodzicie się ze mną, że jeepy są wyjątkowo wymagające i potrzebują fachowej ręki. Dlatego szukam najlepszego warsztatu w tym temacie.
Awatar użytkownika
Dorcia

Post autor: Dorcia »

Ja korzystam z usług Jeep Serwis w swojej firmie. Namiary na warsztat dostałam z polecenia. Poszedł do nich jeden samochód, potem drugi i kolejne. Dzięki takiemu ruchowi zawsze mam sprawne samochody, a dodatkowo dostałam zniżkę. Myślę, że opłaci się to każdej firmie i dużej, i małej.
Awatar użytkownika
AnnaW

Post autor: AnnaW »

To i ja od siebie coś dodam, bo znam to miejsce. Na własnej skórze przekonałam się, że warto wybierać autoryzowane serwisy. Mam jeepa i zawsze jeździłam do zwykłych warsztatów. Ale raz pojechałam do Jeep Serwis i zdałam sobie sprawę, że zawsze przepłacałam, m.in. za części. Tam można kupić taniej, a ceny napraw też są przystępne. W mojej opinii każdy kierowca powinien się nad tym zastanowić.
Awatar użytkownika
Rebeka

Post autor: Rebeka »

Pasją do jeepów zaraził mnie mój brat i oboje nie wyobrażamy sobie tego, że moglibyśmy jeździć innymi samochodami niż ten. Oczywiście na przeglądy/naprawy zawsze jeździmy tu http://www.jeep-serwis.pl/, bo to autoryzowany serwis. Jeszcze nigdy się na nich nie zawiedliśmy, bo pracują tam doświadczeni ludzie. A do tego nigdy nie było problemu z tym, że to kobieta odprowadza auto... W innych warsztatach miewałam różne komentarze.
Awatar użytkownika
Lizzi

Post autor: Lizzi »

Powiem krótko – mam dobrą opinię o Jeep Serwis, bo mam pewność, że mój samochód zawsze trafia w dobre ręce. Pracują tam doświadczeni i zdolni mechanicy, którzy szybko znajdą problem w aucie i go zlikwidują. Ceny też nie są wysokie, więc ja ich polecam.
Awatar użytkownika
Kajka

Post autor: Kajka »

W tym roku w Jeep Serwis wymieniałam opony na zimowe i zdziwiło mnie to, że nie musiałam czekać w kolejkach. Opony zmienili jeszcze tego samego dnia, mimo że był to okres, w którym większość kierowców to robi. W mojej opinii każdy właściciel jeepa powinien tam zajrzeć. Zresztą na naprawy też tam wpadam. Mimo, że mam kawałek to i tak do nich jeżdżę, bo lubię kiedy auto naprawiają mi profesjonaliści.
Awatar użytkownika
Vika32

Post autor: Vika32 »

Znam serwis i polecam. Niedawno szukałam serwisu dla mojego jeepa, żeby zrobić przegląd. Przez przypadek trafiłam na ich stronę o tu http://www.jeep-serwis.pl/. Poszukałam, popytałam i okazało się, że mają dobre opinie. Sama je teraz potwierdzam, bo bardzo sprawnie znaleźli niewielkie usterki, których w zwyczajnym warsztacie pewnie by nie zauważyli.
Awatar użytkownika
Wioletka

Post autor: Wioletka »

Sporo dobrych opinii się zebrało. Ale jakoś mnie to nie dziwi. My mieszkamy w Warszawie i mój mąż na różne przeglądy czy naprawy jeździ zawsze do Jeep Serwis. Oboje uważamy, że lepiej odwiedzać warsztaty, które powstały specjalnie dla konkretnej marki, bo ich fachowcy są wykwalifikowani pod tym kierunkiem. Nawet jeśli trzeba trochę więcej zapłacić. Chociaż w tym przypadku muszę powiedzieć, że ceny są zawsze zaskakująco niskie.
Awatar użytkownika
Elma90

Post autor: Elma90 »

Nie znam się na motoryzacji, ale gdy mi po raz kolejny zepsuło się coś w silniku, to przyjaciel powiedział, żebym lepiej poszukała autoryzowanego serwisu dla jeepów. Posłuchałam jego rady i w końcu mechanicy z Jeep Serwis rozwiązali skutecznie mój problem. Czy polecam? Zdecydowanie tak, ale uważam, że najlepiej pojechać i samodzielnie sprawdzić. Ja w każdym razie wracam jeśli mam potrzebę.
Awatar użytkownika
Niko45

Post autor: Niko45 »

Mój szef z kolei wybrał Jeep Serwis, bo cała nasza firma posiada jeepy i jemu bardziej się to opłaca. Na dobrą opinię zasługują chociażby z tego powodu, że firmy mogą liczyć na zniżki, jeśli flota jest duża. :D U nas się sprawdza taka współpraca.
Awatar użytkownika
Czarosław

Post autor: Czarosław »

Od lat swoim jeepem na naprawy jeździłem do zwykłych warsztatów, aż znajomy mechanik przekonał mnie, że to błąd. Wysłał mnie do Jeep Serwis w Markach, bo w jego opinii to lepszy serwis dla mojego auta. Rzeczywiście widzę różnicę, auto nie psuje się tak szybko, a ich części są przeznaczone konkretnie do mojego modelu auta. Polecam ich.
Awatar użytkownika
Jolka

Post autor: Jolka »

Fajnie się czyta wasze opinie. Co fachowcy to fachowcy. Ale ja mam dobrą opinię o Jeep Serwis także z innego powodu. Miesiąc temu chciałam zapisać się na przegląd, który miał być wykonany dwa tygodnie później. Zrobiłam to internetowo i nie było żadnych problemów. Cieszę się, że w końcu mam serwis, gdzie mogę sama zaplanować wizytę ;)
Awatar użytkownika
RobinKa

Post autor: RobinKa »

Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o Jeep Serwis. Ludzie ich chwalą za szczegółowość i szybkie naprawy, mimo że mają naprawdę wielu klientów. Myślę, że można śmiało do nich się wybrać i ich sprawdzić. W końcu tak wiele osób nie może się mylić. Prawda?
Awatar użytkownika
Krejzol

Post autor: Krejzol »

Zgadzam się z poprzednimi opiniami, lepiej wybierać autoryzowane serwisy dla konkretnych marek. Szczególnie, gdy mówimy o samochodach drogich czy luksusowych. Ja akurat w Jeep Serwis nie byłem, bo jeżdżę inną marką aut, ale nazwę znam, bo sporo moich kolegów do nich jeździ. Jeśli zdecyduję się na jeepa to z pewnością tam będę go serwisował.
Motorowa

Post autor: Motorowa »

Jeśli off-road to Wasze hobby i lubicie jazdę terenowymi autami, koniecznie powinniście zaopatrzyć się w wyciągarkę samochodową. Takie wyciągarki - nie tylko elektryczne, ale również ręczne - możecie znaleźć w sklepie internetowym https://terenowiec.pl/pl/97-wyciagarki-samochodowe. Polecam się tam rozejrzeć w wolnej chwili ;)
ODPOWIEDZ