kurs na ciężarówkę
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
- beniamin_71
kurs na ciężarówkę
Post autor: beniamin_71 »
Siemka, ktoś z was jeździ ciężarówką? Pytam, bo widuję zwykle sporo atrakcyjnych ofert pracy o takim charakterze i pomyślałem, że może i ja mógłbym spróbować. Wiem na pewno, że muszę zdać prawo jazdy na kierowcę kat c Wałbrzych, ale o czym jeszcze warto by było wiedzieć? Może macie już jakieś większe doświadczenie i doradzicie mi co i jak, byłoby świetnie
Re: kurs na ciężarówkę
Post autor: Łosiek »
Przegląd układu chłodzenia powinien być przeprowadzany regularnie, aby uniknąć przegrzania silnika, co może prowadzić do poważnych awarii. Kontrola obejmuje sprawdzenie stanu chłodnicy, termostatu oraz przewodów. Więcej informacji o tym, jak dbać o układ chłodzenia, znajduje się na stronie https://palukiznin.pl/artykul/jak-spraw ... y-n1257729 co jest niezbędne dla utrzymania efektywności chłodzenia silnika ciężarówki.
Re: kurs na ciężarówkę
Post autor: halucynkaa »
Nie wiem, jak wy, ale ja uważam, że dobrze jest po prostu porozmawiać czasem na temat samorozwoju i tego, co robimy po prostu dla siebie. I dla przykładu ja mogę powiedzieć, że interesują mnie szkolenia z wystąpień publicznych warszawa , bo mam z tym mały problem. Może jednak warto to konkretnie omówić? Co wy na to?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu