Nadanie przelewu

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Troteś

Nadanie przelewu

Post autor: Troteś »

Witam, przyszedł mi mandat z Austrii z fotoradaru, razem z tym blankiecikiem który daję się na np na poczcie żeby przelać pieniądze, i mam takie pytanie ile kosztuje taki przelew, np mam tam to zapłaty 50euro, to mogę na poczcie babce dać 50 euro czy w złotówkach, i drugie moje pytanie ile wynosi sam koszt przelewu, wiem że do polski to chyba 2,50zł, a ile więcej jest to na zagraniczne konto, bardzo proszę o odpowiedź, dzięki.
Śliwek

Re: Nadanie przelewu

Post autor: Śliwek »

Oszczędza się chociaż osobiście korzystam z kantoru internetowego. Konto w nest banku mam ponieważ jest darmowe no i podoba mi się obsługa przez internet. NIe jest tak popaprana jak w mbanku gdzie pełno tych kolorów oraz odznak ( również mam tam konto ale bede musiął na dniach zamknąć poniewaz wprowadzili jakieś dodatkowe opłaty na nim).
Jak się poczyta opinie o tym koncie w sieci to wiekszość jest pozytywnych.
Na stronie możesz sobie zobaczyć jaka jest najlepsza promocja w bankach na takie konta. Może to pomoże Ci się najlepiej zdecydować na konto.
ODPOWIEDZ