Opony do traktora

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Awatar użytkownika
helis020

Opony do traktora

Post autor: helis020 »

Powiedzcie mi, na co mam zwrócić uwagę, jeśli będę wybierał opony do traktora? Nie wiem kompletnie, na co zwracać uwagę i co konkretnie wybrać. Do tego jeszcze zastanawiam się na tym, gdzie takie opony kupić.
karlikł321

Re: Opony do traktora

Post autor: karlikł321 »

Wiesz co? Sprawdz sobie na https://www.hurtopony.pl/ . Masz ich tam od groma i to od różnych pojazdów od samochodów przez traktory po skutery. Na stronie masz podzial na rozmiary, tam sobie wszystko sprawdzisz. Ciekawe info dla Ciebie jest takie, że opony do ciągników bez problemów dostarczają gratis!
maćko432

Post autor: maćko432 »

No, no, no, kolega wyżej ma rację! Faktycznie warto wybrać taką stronę, bo dzięki niej zamówicie sobie to, czego potrzebujecie, totalnie bez większego zachodu. Nie wychodzicie w ogóle znowu. Mój sąsiad Kazek chyba zamawiał ostatnio na tej stronie opony do swojego traktora.
katuś

Post autor: katuś »

Hejo, hejo koledzy! Wpadłem przypadkiem, patrzę, a tu wątek o oponach do traktora, więc powiem, że z tymi informacjami spadliście mi z nieba. No i skoro aż tak polecacie tą stronę hurtopony.pl, no to przy następnej okazji na pewno zamowię tam opony dla swojego ciągnika. Trzeba w końcu o niego zadbać!
ODPOWIEDZ