Osłona silnika

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Awatar użytkownika
darek

Osłona silnika

Post autor: darek »

Jak wybrać właściwą osłonę pod silnik? Słyszałem, że są plastikowe i metalowe - która sprawdzi się lepiej?
Awatar użytkownika
wladek

Re: Osłona silnika

Post autor: wladek »

Myślę, że to może też być zależne od tego, jaki samochód posiadasz, ile chcesz zapłacić za taką osłonę itd. Chyba najlepiej zgłosić się do profesjonalistów,. którzy takie usługi wykonują na co dzień - z pewnością ci doradzą.
Awatar użytkownika
darek

Post autor: darek »

A znasz firmę tego typu? Byłbym bardzo wdzięczny za namiar. Szukałem w sieci, ale nie potrafię znaleźć nic sensownego.
Awatar użytkownika
wladek

Post autor: wladek »

Sprawdź ofertę http://mediatrailer.pl/oslony-silnika-i-podwozia.html - myślę, że cię zaintersuje. Z tego co wiem, to założenie osłony nie wiąże się z żadnymi poważnymi pracami blacharskimi, nie wymaga również przeróbek podwozia. Więc zabieg jest bezproblemowy, ciężko go "zniszczyć". Ale to fakt, warto postawić na sprawdzoną firmę.
Awatar użytkownika
Kundzia

Post autor: Kundzia »

W kwestii silnika to mam do Was pytanie. Chodzi o to, że jest wiele różnych sklepów z asortymentem techniki napędowej, ale nie wiem, który powinnam wziąć pod uwagę. Znajomy polecał mi ofertę tej firmy https://kacperek.com.pl/ , ponieważ często robi u nich zamówienia. Jest zadowolony z jakości urządzeń i sprzedawcy. Może znacie tego producenta i coś o nim powiecie?
Awatar użytkownika
lumormert

Post autor: lumormert »

Gdzie można takie osłony silnika dostać???