Podnośnik nożycowy do serwisu samochodowego

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
DanielKoz

Podnośnik nożycowy do serwisu samochodowego

Post autor: DanielKoz »

Witam,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć w jakim sklepie warto będzie szukać dobrej jakości podnośników nożycowych do samochodu. Zależy mi na dobrych parametrach, jak i udźwigu do 3,5 tony. Może też powiecie mi jaki budżet warto będzie sobie na ten zakup przygotowywać bo opcji na rynku jest naprawdę mnóstwo i trudno podjąć decyzje.
Firek43

Re: Podnośnik nożycowy do serwisu samochodowego

Post autor: Firek43 »

W przypadku kiedy będziecie na etapie poszukiwań najwyższej jakości w zakresie wyboru podnośników do warsztatu to biorąc pod uwagę wersje nożycowe jak najbardziej warto będzie sprawdzić ofertę mastwell u których znajdziesz różne warianty i też modele cenionych producentów na rynku na przykład mastwell, które też są rozsądne cenowo.
Vojtekk43

Re: Podnośnik nożycowy do serwisu samochodowego

Post autor: Vojtekk43 »

Nożycowe na pewno są bezpieczną opcją z mniejszym ryzykiem awarii. Jeśli chodzi o dostępne modele to zerknij tutaj https://mastwell.pl/kategoria-produktu/ ... -nozycowe/. Teraz w promocyjnej cenie jest SNX350 PRO w wersji naposadzkowej. Daj znać jak już dobierzecie dany wariant i oczywiscie jak sie sprawdza
ODPOWIEDZ