Pomoc w zakupie auta z USA - od kogo?

Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Jureś

Pomoc w zakupie auta z USA - od kogo?

Post autor: Jureś »

Hej :)
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi i wskazówki z własnego doświadczenia, jeżeli chodzi o import aut z USA? Jeżeli tak, to będę wdzięczny za konkretne podpowiedzi, bo chciałbym się rozejrzeć i znaleźć jakąś perełkę dla siebie. Mam nadzieję, że znajdę tutaj osoby, które mają w tym temacie doświadczenie. Pozdrawiam!
Śliwek

Re: Pomoc w zakupie auta z USA - od kogo?

Post autor: Śliwek »

Jeżeli zastanawiacie się nad ściągnięciem auta do kraju z USA to tutaj jak najbardziej warto wymienić Bid Cars https://bid.cars/pl/ jest to firma z dużym doświadczeniem, która potrafi pomóc w zakresie ściągnięcia auta z usa do kraju. Jednocześnie tez przy samym znalezieniu odpowiedniego auta oraz licytacji. Na pewno darowałbym sobie ten temat jeżeli macie się za niego zabrać samodzielnie.

gildemeister sprint 32 linear
Połek

Post autor: Połek »

Jak rozważacie właśnie zakup auta USA to nie dotykaj tematu samodzielnie, bo naprawdę można się na tym przejechać. Mają wiele haczyków i można nieźle się wkopać tracąc na tym naprawdę sporo pieniędzy (często myląc klasyczną wersję auta stylowo zrobioną na samochód sportowy, a mechaniczne jest zupełnie inaczej). Poza tym, żeby aut było dostarczone sprawnie i bezpiecznie to dlatego Bid Cars może tutaj pomóc.
Tymoś

Post autor: Tymoś »

Ciekawy temat i też chętnie poznam więcej spostrzeżeń bo stoję przed próbą ściągnięcia pierwszego auta z usa i sam nie wiem jak się to odpowiednio zabrać. Na aukcjach oferty wyglądają naprawdę obiecująco, ceny tak samo no ale jednak logistyka samodzielna raczej nie do zrealizowania.
Nikeń

Post autor: Nikeń »

Też mam podobne raczej spostrzeżenia odnośnie importu aut z USA to jak najbardziej bid cars https://bid.cars/pl/ zapewnia realne wsparcie od licytacji, przez załatwienie formalności do ściągnięcia auta do kraju. Niezłe terminy, dostęp do wielu aukcji i też cenowo ostatecznie się opłacało ;)
ODPOWIEDZ