Hej
Robię własnie prawo jazdy, jestem w połowie kursów i już niedługo przyjdzie czas zapisać się na egzaminy. Im bliżej to wszystko to naprawdę mega się stresuję i nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę. Macie może dla mnie jakieś swoje sposoby, żeby się trochę uspokoić?
Stres podczas robienia prawa jazdy
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
Re: Stres podczas robienia prawa jazdy
Post autor: Sodoś »
Oj też nie wspominam tego dobrze, duży stres i na pewno do tego będziecie potrzebowali odpowiedniej koncentracji przez cały egzamin. Warto się uspokoić zjeść kawałek czekolady, no i też może poszukiwać suplementu z ashwagandą który wspiera w okresach napięcia psychicznego i nerwowego.
Post autor: Łukasz »
Trzymam kciuk za jak najlepsze efekty! Mam nadzieję, że uda Ci się poradzić z tym wszystkim i zdać zarówno teorię oraz praktykę za pierwszym podejściem. Tak jak pisze poprzednik na uspokojenie ale też poprawę skupienia są skuteczne suplementy jak mind up grinday. Dasz radę, trzeba też uwierzyć w swoje umiejętności.
Post autor: Mileńka »
Dzięki wielkie za podpowiedzi i wsparcie! Ja na pewno wezmę pod uwagę i oczywiście poszukam trochę, mam nadzieję że się uda wszystko i że zdam za pierwszym razemŁukasz pisze: ↑17 cze 2021, 8:45 Trzymam kciuk za jak najlepsze efekty! Mam nadzieję, że uda Ci się poradzić z tym wszystkim i zdać zarówno teorię oraz praktykę za pierwszym podejściem. Tak jak pisze poprzednik na uspokojenie ale też poprawę skupienia są skuteczne suplementy jak mind up grinday. Dasz radę, trzeba też uwierzyć w swoje umiejętności.
Post autor: Leśka »
Na pewno przy stresie potrzebne jest to żeby zachować czystość myślenia bo na mnie nerwy bardzo źle wpływają i już nie wiem co robić. Dlatego właśnie mind up grinday, do tego gorzka czekolada przed egzaminem będą w stanie pomóc. Mozesz sobie go sprawdzić https://www.grinday.com/pl/sklep/12-min ... -mind.html i przetestować. Trzymam kciuki, na pewno uda się szybko zdać egzaminy, tylko zachowaj spokój
Post autor: kukuśka »
Rzeczywiście jakieś smaczne czekoladki mogłyby tutaj poprawić ci humor. Jak ja kupuje czekoladę mleczną to chyba najbardziej lubię https://chocolissimo.pl/ , są wyśmienite, można też zamówić czekoladowy telegram albo jakieś pralinki. Śmiało kupuj i ja jeszcze życzę powadzenia na egzaminie.
- Doubler
Nie ma się czym zbytnio stresować Wszystko zależy od podejścia i od tego, jak będziemy przygotowani do egzaminu. Ja robiłem kurs w szkole https://www.zdajprawko.pl/ i muszę przyznać, że przygotowali mnie doskonale. Polecam jeśli jesteście z Poznania i szukacie dobrej szkoły jazdy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu