TSI w VW CC ?
Wszystko dla fanów motoryzacji. Najnowsze modele aut, tuning samochodu, ubezpieczenia, naprawy.
- Czarek
TSI w VW CC ?
Jakie macie opinie o silniku 1.8 lub 2.0 w VW CC po roku 2012 ? Przymierzam się do zakupu tego auta, ale nie jestem pewien czy ten silnik jest dobry ponieważ wyczytałem kilka opini, że auta z tymi silnikami po 150 tys mogą mieć problemy.
- weronka
Re: TSI w VW CC ?
Szczerze , to nie znam się. Sama też szukam pomocy przy wyborze auta używanego. Większość z nas ma używane auta i mało kto na nie narzeka, no poza sytuację kiedy ktoś kupił naprawdę stary złom. Dobre używane auto z tego co wiem mogę kupić w salonie Bawaria Motors MINI. Ponoć Mini Cooper Hatch już w cenie 850 zł miesięcznie. Ale jak jest rzeczywiście ?
- Jagoda
Re: TSI w VW CC ?
Jestem fanką "Zakupu Kontrolowanego" i ost widziałam odcinek, gdzie jednym z pokazywanych samochodów był Passat CC i szczerze to nie pamiętam, co mówili o silniku i nie pamietam, jaki tam był silnik, ale ogólnie mocno awaryjny. Automatyczna skrzynia biegów podobno dramat i ogólnie był to najłabszy model w tym odcinku
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu