Jakie auto polecacie jako auto dla rodziny - Rzeszów

Różne tematy, niekoniecznie związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Gebril

Jakie auto polecacie jako auto dla rodziny - Rzeszów

Post autor: Gebril »

Cześć,
Chciałbym zapytać Was jakie auto polecacie jeśli chodzi o wybór modelu dla rodziny? Myślałem nad SUV-em ale ciężko się zdecydować, dobrze jakbym tez mógł znaleźć w Rzeszowie salon gdzie będzie dostępny bo jednak wolę kupić nowy, ewentualnie 2-3 letni :)
Awatar użytkownika
ArkadiuszOl

Re: Jakie auto polecacie jako auto dla rodziny - Rzeszów

Post autor: ArkadiuszOl »

Sprawdź sobie w takim razie również salon Auto Res Rzeszów w którym znajdziesz szeroki wybór modeli jeśli chodzi o samochody dla rodziny i nie tylko. Jak Suv to może w takim razie Jeep Renegade, bądź combi Tipo wiele takich propozycji również od Hyundaia u nich znajdziesz. Na początku zajrzyj na stronę i jak coś Cię zainteresuje to wtedy od razu można umówić się na wizytę bezpośrednio ze sprzedawcą ;)
Motorowa

Post autor: Motorowa »

Takie rodzinne auto powinno być moim zdaniem przede wszystkim odpowiednio wyposażone. Przyda się w nim na pewno rejestrator jazdy, na przykład taki, jak na stronie https://smartcams.pl/70-rejestratory-jazdy. Jak widać takie urządzenie wcale dużo nie kosztuje, a może okazać się bardzo przydatne w wielu różnych sytuacjach na drodze ;)
Awatar użytkownika
Klosek

Post autor: Klosek »

Podzielam pozytywną opinie na temat salonu Auto Res, ponieważ w Rzeszowie ciężko jest znaleźć lepsze miejsce dla osób szukających nowego, bądź lekko używanego auta. Mają wszystkie propozycje przedstawione na swojej stronie internetowej i jak coś Was zainteresuje to najlepiej bezpośrednio porozmawiać z obsługa która już dokładnie przedstawi propozycje i będzie w stanie zapewnić dobre ceny i sprawny proces zakupu.
Awatar użytkownika
Mokki

Post autor: Mokki »

Też wydaje mi się to dobrą opcją. Jak już masz kupić nowe, bądź lekko używane auto to lepiej jest rozpocząć współpracę ze sprawdzoną firmą która ma odpowiednie doświadczenie oraz dba o każde auto od strony technicznej i prawnej. W Auto Res na pewno nie kupisz kota w worku, a czasami jeszcze można złapać naprawdę dobre przeceny.
meriss

Post autor: meriss »

Co prawda nie w Rzeszowie, ponieważ swoim superoskim Macanem z Porsche Centrum Sopot wyjechałam. Ten sporotwy SUV jak dla mnie nie ma sobie równych jeśli chodzi o bezpieczną o komfortową jazdę. Wcale mi nie przeszkadza, że to jednak trochę większe auto.
Awatar użytkownika
Gebril

W takim razie ogromne dzięki za każdą Wasza odpowiedź :) Z chęcią sprawdzę sobie dokładnie jak to wygląda i może już po nowym roku zdecyduję się na coś ciekawego z wyprzedaży roczników
Awatar użytkownika
Walczak

Post autor: Walczak »

Planujemy z rodzinką wyjechać na święta w góry i chcemy wcześniej kupić nowe auto. Byliśmy już w wielu różnych salonach, ale najbardziej nam przypadło do gustu BMW Serii 2 Active Tourer u BMW Bawaria Motors . Mają tam obecnie wyprzedaże rocznika 2019, więc chyba warto pokusić się na taką okazję. Samochód spełniałby nasze oczekiwania. Elegancki, komfortowy i bezpieczny.
Awatar użytkownika
Klosek

Post autor: Klosek »

Gebril pisze: ↑13 lis 2019, 14:53 W takim razie ogromne dzięki za każdą Wasza odpowiedź :) Z chęcią sprawdzę sobie dokładnie jak to wygląda i może już po nowym roku zdecyduję się na coś ciekawego z wyprzedaży roczników
Od tego tutaj jesteśmy, żeby sobie pomagać. Jak masz jeszcze pytania to pisz śmiało, a jeśli nie to czekamy na efekt końcowy i informacje odnośnie zakupu :)
Awatar użytkownika
Gebril

Trafiłem u nich na Fiata Tipo w kombi i benzynie. Mam nadzieje, że namówię żonę i się zdecydujemy bo naprawdę przypadł mi do gustu i na jeździe próbnej też się fajnie spisał.
Awatar użytkownika
dareckipl

Post autor: dareckipl »

przed zakupem, zabierz ze sobą miernik :)
aby jednak spr czy jest OK:)
najprostszy starczy, duży wybór jest na https://www.mierniki-lakieru.pl/
ODPOWIEDZ