Cześć,
Chciałbym zapytać Was jakie auto polecacie jeśli chodzi o wybór modelu dla rodziny? Myślałem nad SUV-em ale ciężko się zdecydować, dobrze jakbym tez mógł znaleźć w Rzeszowie salon gdzie będzie dostępny bo jednak wolę kupić nowy, ewentualnie 2-3 letni
Sprawdź sobie w takim razie również salon Auto Res Rzeszów w którym znajdziesz szeroki wybór modeli jeśli chodzi o samochody dla rodziny i nie tylko. Jak Suv to może w takim razie Jeep Renegade, bądź combi Tipo wiele takich propozycji również od Hyundaia u nich znajdziesz. Na początku zajrzyj na stronę i jak coś Cię zainteresuje to wtedy od razu można umówić się na wizytę bezpośrednio ze sprzedawcą
Takie rodzinne auto powinno być moim zdaniem przede wszystkim odpowiednio wyposażone. Przyda się w nim na pewno rejestrator jazdy, na przykład taki, jak na stronie https://smartcams.pl/70-rejestratory-jazdy. Jak widać takie urządzenie wcale dużo nie kosztuje, a może okazać się bardzo przydatne w wielu różnych sytuacjach na drodze
Podzielam pozytywną opinie na temat salonu Auto Res, ponieważ w Rzeszowie ciężko jest znaleźć lepsze miejsce dla osób szukających nowego, bądź lekko używanego auta. Mają wszystkie propozycje przedstawione na swojej stronie internetowej i jak coś Was zainteresuje to najlepiej bezpośrednio porozmawiać z obsługa która już dokładnie przedstawi propozycje i będzie w stanie zapewnić dobre ceny i sprawny proces zakupu.
Też wydaje mi się to dobrą opcją. Jak już masz kupić nowe, bądź lekko używane auto to lepiej jest rozpocząć współpracę ze sprawdzoną firmą która ma odpowiednie doświadczenie oraz dba o każde auto od strony technicznej i prawnej. W Auto Res na pewno nie kupisz kota w worku, a czasami jeszcze można złapać naprawdę dobre przeceny.
Co prawda nie w Rzeszowie, ponieważ swoim superoskim Macanem z Porsche Centrum Sopot wyjechałam. Ten sporotwy SUV jak dla mnie nie ma sobie równych jeśli chodzi o bezpieczną o komfortową jazdę. Wcale mi nie przeszkadza, że to jednak trochę większe auto.
W takim razie ogromne dzięki za każdą Wasza odpowiedź Z chęcią sprawdzę sobie dokładnie jak to wygląda i może już po nowym roku zdecyduję się na coś ciekawego z wyprzedaży roczników
Planujemy z rodzinką wyjechać na święta w góry i chcemy wcześniej kupić nowe auto. Byliśmy już w wielu różnych salonach, ale najbardziej nam przypadło do gustu BMW Serii 2 Active Tourer u BMW Bawaria Motors . Mają tam obecnie wyprzedaże rocznika 2019, więc chyba warto pokusić się na taką okazję. Samochód spełniałby nasze oczekiwania. Elegancki, komfortowy i bezpieczny.
Gebril pisze: ↑13 lis 2019, 14:53
W takim razie ogromne dzięki za każdą Wasza odpowiedź Z chęcią sprawdzę sobie dokładnie jak to wygląda i może już po nowym roku zdecyduję się na coś ciekawego z wyprzedaży roczników
Od tego tutaj jesteśmy, żeby sobie pomagać. Jak masz jeszcze pytania to pisz śmiało, a jeśli nie to czekamy na efekt końcowy i informacje odnośnie zakupu
Trafiłem u nich na Fiata Tipo w kombi i benzynie. Mam nadzieje, że namówię żonę i się zdecydujemy bo naprawdę przypadł mi do gustu i na jeździe próbnej też się fajnie spisał.