Jakie auto wybrać dla siebie?

Różne tematy, niekoniecznie związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Gebril

Jakie auto wybrać dla siebie?

Post autor: Gebril »

Cześć,
Szukam nowego auta dla siebie i zastanawiam się na jaki warto postawić jeśli chodzi o model z pazurem? Zastanawiałem się ostatnio nad Honda Type R i czy macie może dla mnie dodatkowe informacje na jego temat, jak sprawdzi się na torze?
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Mokki

Re: Jakie auto wybrać dla siebie?

Post autor: Mokki »

No i to jest świetna propozycja! W mojej opinii to świetna opcja i również mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z wyboru. Koniecznie sprawdźcie propozycje w salonie HondaPlaza gdzie znajdziesz najnowszą propozycję Type R i testy na ich kanale YT.
Awatar użytkownika
ArkadiuszOl

Post autor: ArkadiuszOl »

Też mogę się zgodzić z poprzednikiem również co do salonu ponieważ HondaPlaza przygotowała naprawdę dobrą ofertę i do tego można liczyć na rzetelność obsługi, jasne warunki i też co do aut używanych oczywiście jasność co do ich stanu technicznego.
Awatar użytkownika
Klosek

Post autor: Klosek »

Bardzo dobrze, że są jeszcze miejsca gdzie można nie tylko kupić auta nowe, ale również w świetnym stanie modele używane które zostały sprawdzone pod względem technicznym, prawnym i blacharskim. A poza tym część nowszych propozycji jest dodatkowo objęta programem Honda Quality Plus, czyli aż dodatkową roczną gwarancją zarówno na mechanikę, ale i elektrykę :)
ODPOWIEDZ