Cześć,
Szukam nowego auta dla siebie i zastanawiam się na jaki warto postawić jeśli chodzi o model z pazurem? Zastanawiałem się ostatnio nad Honda Type R i czy macie może dla mnie dodatkowe informacje na jego temat, jak sprawdzi się na torze?
Pozdrawiam!
Jakie auto wybrać dla siebie?
Różne tematy, niekoniecznie związane z motoryzacją.
- Mokki
Re: Jakie auto wybrać dla siebie?
No i to jest świetna propozycja! W mojej opinii to świetna opcja i również mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z wyboru. Koniecznie sprawdźcie propozycje w salonie HondaPlaza gdzie znajdziesz najnowszą propozycję Type R i testy na ich kanale YT.
- ArkadiuszOl
Post autor: ArkadiuszOl »
Też mogę się zgodzić z poprzednikiem również co do salonu ponieważ HondaPlaza przygotowała naprawdę dobrą ofertę i do tego można liczyć na rzetelność obsługi, jasne warunki i też co do aut używanych oczywiście jasność co do ich stanu technicznego.
- Klosek
Bardzo dobrze, że są jeszcze miejsca gdzie można nie tylko kupić auta nowe, ale również w świetnym stanie modele używane które zostały sprawdzone pod względem technicznym, prawnym i blacharskim. A poza tym część nowszych propozycji jest dodatkowo objęta programem Honda Quality Plus, czyli aż dodatkową roczną gwarancją zarówno na mechanikę, ale i elektrykę
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu