rutyna w związku
Szukasz porady związanej z samochodem? Zajrzyj tutaj.
- karola2468
rutyna w związku
Post autor: karola2468 »
W moim związku nastąpiła pewna rutyna, której chcę się pozbyć. Przede wszystkim chodzi mi o seks. Może powinnam zakupić jakiś gadżet? Co sądzicie?
- karola2468
Re: rutyna w związku
W takim razie gdzie mogę zakupić jakiś dobry sprawdzony gadżet?
- karola2468
Dzięki za poradę. zaraz zaglądam na stronę sklepu i zamawiam.
- bechtelar.margot
Post autor: bechtelar.margot »
Może warto zacząć robić coś nowego, zastanowić się nad ciekawymi doświadczeniami, które możecie odkryć.
Post autor: użuk »
O, wiecie co? Ja mam jakiś fajny sklep, to ten https://secretplace.pl/wodne/ . Tu macie spory wybór gadżetów erotycznych, także środków, które pomagają zwiększyć przyjemność. Ogólnie mam wrażenie, że coraz więcej osób się na to otwiera i to dla mnie jest coś pięknego. Bo ile można siedzieć w okowach - tego nie, tamtego nie?
-
Nie powiem, nawet najlepszych dopada Wiele czynników się na to składa, w moim związku też problemem było zabezpieczenie. Niby mąż stosował prezerwatywy, ale... nie czułam się pewnie. Stąd decyzja o antykoncepcji, mam dobraną belarę przez ginekologa. Normalnie jakbyśmy drugą młodość przeżywali, dużo na plus się zmieniło.
- naleśnik
U mnie może nie rutyna, ale praktycznie po każdym zbliżeniu był stres czy aby na pewno nie doszło do zapłodnienia. Sporo się zastanawiałam w jaki sposób się zabezpieczać żeby tez wspomóc swoje libido. Sporo czytałam i pytałam swojego ginekologa i on polecił mi tabletki vines. Nie ukrywam, że mimo iż dopiero 4 miesiące je przyjmuje to wszystko jest super.
- Kazika
Kiedy ja stwierdziłam, że w naszym związku jest już rutyna to zaczęłam myśleć o sobie. Przestałam myśleć wyłącznie o tym aby zaspokajać potrzeby mojego męża tylko postanowiłam sama się rozwijać w różnych dziedzinach życia. Pomógł mi ten kobiecy portal My-V, bo nauczył dystansu do różnych życiowych problemów i wskazał jak mam rozumieć i doceniać samą siebie.
- palczaki
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań, kliknij w ten link aby poszerzyć swoją wiedzę. http://www.ufendi.pl/leki-poprawiajace-erekcje/
Post autor: Oluś »
Akurat w razie wpadki można legalnie usunąć ciążę, więc nie ma o się stresować, więcej o tym przeczytasz na blogu Klinika Stonavameriss pisze: ↑29 wrz 2020, 21:52 Nie powiem, nawet najlepszych dopada Wiele czynników się na to składa, w moim związku też problemem było zabezpieczenie. Niby mąż stosował prezerwatywy, ale... nie czułam się pewnie. Stąd decyzja o antykoncepcji, mam dobraną belarę przez ginekologa. Normalnie jakbyśmy drugą młodość przeżywali, dużo na plus się zmieniło.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu