Suchy basen z piłeczkami
Szukasz porady związanej z samochodem? Zajrzyj tutaj.
- drako9
Suchy basen z piłeczkami
Rozglądam się za suchym basenem z piłeczkami dla swojego maleństwa. Ma pół roku i zastanawiam się jaki rozmiar i kształt wybrać. Myślałam o czymś takim suchy basen z piłeczkami. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
- slenderman
Re: Suchy basen z piłeczkami
Post autor: slenderman »
Gdy chrześniak był mały kupiłem mu taki basenik- w sumie nie suchy, bo latem można go było swobodnie postawić w ogrodzie i napełnić wodą. Zimą zaś służył jako suchy z piłeczkami:) Przetrwał parę dobrych lat, tyle że dzieciak wyrósł już z niego. Dlatego myślę teraz o podobnym upominku ale już takim dla "starszaków" a w zasadzie całej rodziny. Zamierzam sprezentować mu basen stelażowy. Chciałbym aby był kompletny, tj. z akcesoriami- tymi najbardziej przydatnymi. W ofercie https://basenyogrodowe.pl/32-pokrywy-i-maty poza samymi basenami widziałem praktyczne pokrywy chroniące przed zanieczyszczeniami gdy basenu się nie używa. Myślę, że to byłoby niezbędne. Żona mówiła też o chemii basenowej, ale tu mam dylemat, ponieważ "chemia" kojarzy się zwykle z czymś niezdrowym. No i tu pytanko do Was- jak to jest z tą basenową?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu