Suchy basen z piłeczkami

Szukasz porady związanej z samochodem? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
drako9

Suchy basen z piłeczkami

Post autor: drako9 »

Rozglądam się za suchym basenem z piłeczkami dla swojego maleństwa. Ma pół roku i zastanawiam się jaki rozmiar i kształt wybrać. Myślałam o czymś takim suchy basen z piłeczkami. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Awatar użytkownika
slenderman

Re: Suchy basen z piłeczkami

Post autor: slenderman »

Gdy chrześniak był mały kupiłem mu taki basenik- w sumie nie suchy, bo latem można go było swobodnie postawić w ogrodzie i napełnić wodą. Zimą zaś służył jako suchy z piłeczkami:) Przetrwał parę dobrych lat, tyle że dzieciak wyrósł już z niego. Dlatego myślę teraz o podobnym upominku ale już takim dla "starszaków" a w zasadzie całej rodziny. Zamierzam sprezentować mu basen stelażowy. Chciałbym aby był kompletny, tj. z akcesoriami- tymi najbardziej przydatnymi. W ofercie https://basenyogrodowe.pl/32-pokrywy-i-maty poza samymi basenami widziałem praktyczne pokrywy chroniące przed zanieczyszczeniami gdy basenu się nie używa. Myślę, że to byłoby niezbędne. Żona mówiła też o chemii basenowej, ale tu mam dylemat, ponieważ "chemia" kojarzy się zwykle z czymś niezdrowym. No i tu pytanko do Was- jak to jest z tą basenową?
ODPOWIEDZ