Siemka
Mówią wam coś przyspieszone kursy prawa jazdy? Ja akurat miałem zapisać się na taki standardowy kursy, ale ten przyspieszony wydaje się lepszą opcją. Tym bardziej że chciałbym mieć faktycznie prawo jazdy jak najszybciej. Tylko 2 tygodnie na kategorię B, dla mnie to brzmi świetnie, dla was? Byliście na takim kursie i chcecie podzielić się doświadczeniami?
Szybkie kursy prawa jazdy?
Szukasz porady związanej z samochodem? Zajrzyj tutaj.
Re: Szybkie kursy prawa jazdy?
Post autor: kursant prawa jazdy »
Szybkie kursy prawa jazdy to najlepsza opcja w dzisiejszych czasach. Ja pracuję i nie miałem czasu na kurs standardowy dlatego wybrałem przyspieszone kursy prawa jazdy w szkole nauki jazdy Premium w Ostrołęce. Na stronie jazda.ostroleka.pl są wszystkie informacje jak przebiega taki kurs. Wziąłem dwa tygodnie urlopu w pracy i w tym czasie zrobiłem kurs prawa jazdy i zdałem egzamin w Word. Polecam tą szkołę jazdy. Instruktorzy dokładnie tłumaczą wszystkie zadania na drodze a egzamin w fazie końcowej jest tylko formalnością zakończenia szkolenia.
Re: Szybkie kursy prawa jazdy?
Post autor: Rafał »
Ja też polecam przyspieszone kursy prawa jazdy w Ostrołęce. Potrzebowałem szybko zrobić kurs prawa jazdy na motocykl. Zadzwoniłem do szkoły Premium Nauka Jazdy ustaliłem termin i zrobiłem w nieco ponad dwa tygodnie kat A na motocykl. Myślałem ze to jest nie do zrobienia bo nigdy nie jeździłem motocyklem, ale instruktor od początku wszystko dokładnie mi tłumaczył i nauka była skuteczna. Teraz jeżdżę już swoim motocyklem. Kupiłem taki sam na jakim się szkoliłem Yamaha Xj6 bo to bardzo fajny motocykl do jazdy po mieście jak również w długie trasy. Polecam Premium Nauka jazdy każdemu kursantowi.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu